Om Campingpärlor

 

Välkommen till Sveriges nyaste campingkedja, Svenska Campingpärlor, som ingår i koncernen Grönklittsgruppen. Målet är att bli Sveriges ledande campingkedja med campinganläggningar i attraktiva lägen, välordnade faciliteter och ett rikt utbud av aktivitet, både på och utanför campingen.

 

Idag finns Svenska Campingpärlor på följande platser: Ansia Resort i Lycksele, Orsa Camping, Mora Camping, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping, Sunne Camping, Duse Udde i Säffle, Gränna Camping och Ekerum Camping på Öland.Svenska Campingpärlor har som ambition att växa med fler anläggningar i framtiden.

 

Campingpärlor är för oss något vackert, värdefullt, ett guldkorn, en juvel och en skatt som våra gäster uppskattar utifrån dess unika egenskaper. Pärla är ett vedertaget sätt att beskriva någonting, en person eller en plats som uppskattas. Begreppet campingpärlor är från början myntat av våra gäster.

 

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och har idag anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggning. Mer information om Grönklittsgruppen hittar ni på www.gronklittsgruppen.se.

 

 

Partners

Vi tror på att arbeta aktivt med våra samarbetspartners för att skapa mervärde och affärsnytta för båda parter. Grönklittsgruppen kan erbjuda helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga av våra anläggningar. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar just ditt företag. För ytterligare information, är ni välkommna att kontakta Nicklas Lind.


Nicklas Lind
072-72 77 090 
nicklas.lind@gronklittsgruppen.se