IMG 7192

Träning och relax

Känner du för att träna och aktivera dig under din vistelse på Ansia Resort så finns fina möjligheter till det både på området och i naturen runt omkring. Efter träning är det skönt med lite avkoppling, varför inte hyra vår relax ihop med familjen eller kompisgänget. 

 

 

På området / Nyhet!
IMG 7187

Utegym

Träna utomhus med en fantastisk utsikt över Umeälv. 
Vi har placerat ut olika träningsredskap på flera ställen på vårt område. 

På området
Ansia 101 Stor 84051[1]

Gym

Vi har satsat på en luftig lokal med bra belysning och stora speglar. Vårt gym har en grundutrustning som består av löpband, crosstrainer, motionscykel, roddmaskin, vikter, pressbänk och träningsmattor. Det ger dig möjlighet till effektiv och varierad träning. Som gäst på Ansia Resort tränar du gratis på gymmet, använd stugnyckeln eller kontakta receptionen så får du låna ett passerkort.

På området
IMG 7177

Relaxen

Som balsam för stressade hjärtan. Luta dig tillbaka i mysig relaxmiljö. När du ser utsikten förstår du vad vi menar med relax. Dom stora panoramafönstren ger en fantastisk utsikt över älven och Lycksele. Ute på altanen finns två vedeldade badtunnor och inomhus två bastu. Det finns ett samlingsrum med bord och stolar där man kan svalka av sig efter bastubadet.

 

Under högsäsong hyr vi endast ut bastu i relaxen.

Boka på: 0950-10083

Multibanan[1]

Multifunktionsbana

3.5 km från Ansia Resort ligger den nyanlagda multifunktionsbanan där man på sommaren kan cykla, åka rullskidor, springa eller promenera. Ta med vattenflaskan och välj slingan som passar dig.

190914 Duseuddecamping Natur Vandring 9[1]

Vandringsleder

I närheten av Lycksele finns många olika vandringsleder. Ladda termosen och ge er ut på ett äventyr i Lapplands skogar.

Photomind MG 1871 Stor (65480)

Löpning

Det finns en fantastisk natur runt Ansia Resort, vi tipsar gärna om joggingspår runt våra omgivningar.