image

Sommaraktiviteter

Hos oss finns möjligheten att spendera tid ihop med aktiviteter som passar hela familjen. Vi jobbar hårt mot målet att vara en av Sveriges bästa barncampingar!

Campingskoj med Bärra

Campingskoj med Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten som för det mesta tillbringar tid i Blåbärsskogen men under sommaren tillbringar mycket tid på våra campingar. Bärra besöker oss i princip varje dag och hittar ofta på olika aktiviteter med barnen. 

lekpark 2

Lekplatser

På Ansia har vi fem trevliga lekparker. Alla ser olika ut. Där finns gungor, gungdjur, klättertorn, rutchskanor med mera.

Hoppkudde

Hoppkuddar

Det finns två stora hoppkuddar på Ansia. En ligger vid Restaurang Ansia och den andra ligger vid minigolfbanan. 

Minigolf

Minigolf

Hos oss finner ni en klassisk bana med 12 hål, en perfekt aktivitet där hela familjen kan delta.

V. 28- 30 är ni välkomna att hyra klubbor i vårat aktivitetscenter. Övrig tid under säsongen hyr ni klubbor i receptionen

 

Pris: 45 kr/person
135 kr/2 vuxna och 2 barn

Cykelbil

Trampbilar

Hyr våra populära trampbilar eller cykelbilar för några timmar, en halv dag eller hela dagen. Du tar dig på ett enkelt och lekfullt sätt runt hela vårt område.

V. 28- 30 är ni välkomna att boka och hyra trampbilar/cykelbilar i vårat aktivitetscenter. Övrig tid under säsongen hyr ni dessa i receptionen

Pris: 60 kr/timme

fiskande barn

Fiske

Lyckseles fiskevårdsområde täcker en stor yta av olika vattendrag. Här finns det något för alla.

Golf

Golf

Granne med Ansia Resort ligger en av Sveriges svåraste golfbanor, Lycksele Golfklubb. Den som söker en utmaning för både kropp och själ rekommenderas att ta sig en omgång. 

Forsränning

Forsränning

Vill du testa på forsränning finns möjlighet till det i Ekorrsele, 35 km från Ansia Resort. Där bjuder Forsknäckarna på fart och fläkt i Vindelälven.

Boulebild

Boule

Utmana familj och vänner i Boule, vår boulebana är framför Lilla Hotellet.

V. 28- 30 är ni välkomna att hyra klot i vårt aktivitetscenter.
Övrig tid under säsongen hyr ni kloten i receptionen

Pris: 45 kr/person