Vinter 128 Stor (83789)

Träning och relax

Känner du för att träna och aktivera dig under din vistelse på Ansia Resort så finns fina möjligheter till det både på området och i naturen runt omkring. Efter träning är det skönt med lite avkoppling, varför inte hyra vår relax ihop med familjen eller kompisgänget. 

 

 

Ansia 103 Stor 84049[1]

Gym

Vi har satsat på en luftig lokal med bra belysning och stora speglar. Vårt gym har en grundutrustning som består av löpband, crosstrainer, motionscykel, roddmaskin, vikter, pressbänk, gymbollar och träningsmattor. Det ger dig möjlighet till effektiv och varierad träning. Som gäst på Ansia Resort tränar du gratis på gymmet.

Photomind MG 1871 Stor (65480)

Löpning

Det finns en fantastisk natur runt Ansia Resort, vi tipsar gärna om joggingspår runt våra omgivningar.

Vinter 128 Stor (83789)

Relaxen

Som balsam för stressade hjärtan. Luta dig tillbaka i mysig relaxmiljö. När du ser utsikten förstår du vad vi menar med relax. Dom stora panoramafönstren ger en fantastisk utsikt över älven och Lycksele. Ute på altanen finns två vedeldade badtunnor och inomhus två bastu. Det finns ett samlingsrum med bord och stolar där man kan svalka av sig efter bastubadet. Vi kan leverera hit allt från enklare snacksbrickor till varma middagar.  Relaxen hyr man per timme och passar bra för företagsfesten, födelsedagsfesten eller familjeträffen. Boka på tel: 0950-10083

190914 Duseuddecamping Natur Vandring 9[1]

Vandringsleder

I närheten av Lycksele finns många olika vandringsleder. Ladda termosen och ge er ut på ett äventyr i Lapplands skogar.

Multibanan[1]

Multifunktionsbana

3.5 km från Ansia Resort ligger den nyanlagda multifunktionsbanan där man på sommaren kan cykla, åka rullskidor, springa eller promenera. Ta med vattenflaskan och välj slingan som passar dig.

Friskvardscenter

Friskvårdscenter

Bara ett stenkast från Ansia Resort hittar ni Friskvårdscenter, unna dig ett ledarlett träningspass i samband med vistelsen hos oss.