Träning & Relax

Känner du för att träna och aktivera dig under din vistelse på Ansia Resort så finns fina möjligheter till det både på området och i naturen runt omkring. Efter träning är det skönt med lite avkoppling, varför inte hyra vår relax ihop med familjen eller kompisgänget. 

 

 

Ansia 103 Stor 84049[1]

Gym

Vi har satsat på en luftig lokal med bra belysning och stora speglar. Vårt gym har en grundutrustning som består av löpband, crosstrainer, motionscykel, roddmaskin, vikter, pressbänk, gymbollar och träningsmattor. Det ger dig möjlighet till effektiv och varierad träning. Som gäst på Ansia Resort tränar du gratis på gymmet.

9969605 Winter Running Young Woman Running Outdoors On A Cold

Löpning

Det finns en fantastisk natur runt Ansia Resort, vi tipsar gärna om joggingspår runt våra omgivningar.

Ansia (92)

Relaxen

Som balsam för stressade hjärtan. Luta dig tillbaka i mysig relaxmiljö. När du ser utsikten förstår du vad vi menar med relax. Dom stora panoramafönstren ger en fantastisk utsikt över älven och Lycksele. Ute på altanen finns två vedeldade badtunnor och inomhus två bastu. Det finns ett samlingsrum med bord och stolar där man kan svalka av sig efter bastubadet. Vi kan leverera hit allt från enklare snacksbrickor till varma middagar.  Relaxen hyr man per timme och passar bra för företagsfesten, födelsedagsfesten eller familjeträffen. Boka på tel: 0950-10083