Boendeguide

Hur vill du bo?

Ansia 51 Stor 84037[1]

Camping

På Ansia Resort finns det ca 470 campingtomter med el och ett antal utan el.

Ansia (23)

Stugor

Stugor är både bekvämt och trivsamt, vi har stugor med 4, 6 eller 8 bäddar. 

Ansia 3 Stor 69098 1[1]

Lilla hotellet

Här erbjuds hotellrum och sviter, gemensamma utrymmen med bastu och kök. 

Kom ihåg att köpa!

Mycampingkeycidcke 1920X600

Camping Key Europé

På alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping är det obligatoriskt att registrera sig. För att underlätta och snabba på detta använder du dig av ett digitalt Camping-ID eller ett digitalt Camping Key Europe. Visa bara upp det i receptionen så registreras din vistelse automatiskt, utan att du behöver fylla i några papper. Dessutom skapas en semesterloggbok i telefonen där du kan hålla koll på dina vistelser i Sverige.

Camping-ID
Ett Camping-ID är enbart en identifikationshandling för att underlätta in- och utcheckning. Och det är helt gratis. Ett Camping-ID får du på campingplatsen ellergenom att ladda ner det i appen My Camping Key på App Store eller Google Play.

Camping Key Europe
Ett Camping Key Europe är också en identifikationshandling men ger dig dessutom tillgång till boenderabatter på drygt 2 500 campingplatser i Sverige och Europa, flera förmånliga rabatter och erbjudanden samt en helt kostnadsfri ansvars- och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Som om det inte vore nog får du också campingkatalogen Svensk Camping direkt hem till dig i brevlådan. Camping Key Europe kostar 199 kronor för ett år och du kan enkelt välja att prenumerera så att du alltid har ett giltigt Camping Key Europe.

Camping-ID och Camping Key Europe behövs inte vid övernattning i stugor och rum.

3Dfoto F1A9697

Avbeställningsskydd

För att skydda dig om det händer något oplanerat kan du köpa en avbeställningsförsäkring. Den kostar 150 kr/ campingtomt och 350 kr/stuga det innebär att du kan avboka fram t.o.m. 14 dagar före ankomstdagen utan intyg. Svenska Campingpärlor behåller då avgiften för avbeställningsförsäkringen. För boende som avbokas 13-0 dagar före ankomst utan giltig avbokningsorsak behåller vi 100% av kostnaden. Ingen återbetalning sker om du väljer att avbryta din vistelse tidigare än planerat. Avbeställningsförsäkringen gäller om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag.