Information om Covid-19

Här hittar du löpande information kring utvecklingen av Covid-19 (Coronaviruset) och din vistelse hos oss på Ansia Resort. 

Med hänsyn till utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) har vi gjort ändringar i verksamheten för att du ska känna dig trygg under din vistelse på Ansia Resort.

Vi följer kontinuerligt direktiv och riktlinjer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

God hygien – ditt och vårt ansvar tillsammans

- Handsprit finns på alla gemensamma utrymmen. Dessa utrymmen kommer även städas och desinficeras dagligen av vår välutbildade personal.
- Vid gemensamma utrymmen, serviceställen och på stranden kommer skyltar finnas, med budskap till våra gäster om att hålla avstånd.
- Från 15/6–2020 är vi kontantfria för att minska smittspridningen via kontanter. Du som gäst kan välja att betala via kort eller swish.
- Vid alla våra kassor kommer plexiglas finnas uppsatt. Både för din och vår säkerhet.
- Vår personal har tydlig information om vikten av god handhygien på arbetet i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övrigt arbete. Personal som känner sig sjuka stannar hemma.

In- och utcheckning, servicehus och boende

- Vid våra campingtomter följer vi som vanligt brandskyddsregler med fyra meter mellan varje enhet (husvagn, husbil och tält). Det innebär att du har gott med utrymme och kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende.
- Vissa områden är i dagsläget mindre belagda än andra. Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig kostnadsfritt att byta till ett glesar område.
- Våra stugor städas och desinficeras noggrant av välutbildad personal, även om inte gästen valt att lägga till avresestädning. För dig som bokar linneset via oss, kommer vi att skicka med instruktioner för hur gör med dina sängkläder vid utcheckning.
- Våra servicehus stängs en gång per dag för att kunna städas så effektivt som möjligt, under dagarna genomförs löpande städning/kontroll. Listor finns som visar när byggnaden senast kontrollerades av personal.
- Utcheckning sker i största möjliga mån med hjälp av vår expressutcheckning. Du betalar din bokning, om inte gjort tidigare, dagen innan och lägger sen nyckeln i vår "utcheckningslåda" på avresedagen. Samtliga nycklar för stugor och campingtomter desinficeras mellan varje gäst.

Restaurangen

- Vi har handsprit tillgängligt på strategiska ställen.
- Vi har endast bordsservering vid lunch och middag.
- Borden placeras glesare än vanligt.
- Max 8 personer placeras vid samma bord.
- Vi har ökad rengöring av kontaktytor som dörrhandtag, bord och stolar.

Evenemang

Vi följer noggrant direktiven från myndigheterna vad gäller eventuella begränsningar för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.