Ombokningsformulär Motorveckan

På grund av att Motorveckan är inställd erbjuder vi att boka om din resa till Motorveckan 2021 eller avboka bokningen enligt våra ordinarie bokningsvillkor.

Ange ditt bokningsnummer i webbformulären härunder samt om du vill boka om ditt boende eller campingtomt till Motorveckan 2021 eller avboka enligt våra ordinarie bokningsvillkor. Observera att vi inte kan garantera samma boende eller campingtomt, men vi gör vårt bästa för att tillgodose dina önskemål.

Väljer du göra en avbokning enligt våra ordinarie bokningsvillkor är det viktigt att du anger båda bokningsnummer och dina kontouppgifter så vi kan göra en eventuell återbetalning.

Har du redan bokat boende eller campingtomt till Motorveckan 2021, ange då båda ditt bokningsnummer för Motorveckan 2020 och 2021 härunder, så flyttar vi din inbetalning till din bokning för Motorveckan 2021.

Vi hör av oss så fort vi kan, men just nu har vi hög belastning. Vi kommer att skicka ut en bekräftelse på din nya bokning eller avbokning så fort som möjligt. 

Tack för ditt meddelande det är nu emottaget!

Något gick fel, var god försök igen!