image

Upplev vintern i Lyksele

Lycksele erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och arrangemang året om. 

På Ansia Resort har ni chansen att ta del av vintern när den är som bäst. Här har du naturen och skidspåren i närheten. En kort tur ifrån oss hittar ni även Lycksele Centrum, som består av butiker, caféer, sevärdheter och shopping, året runt!

Möjlighet för säsong
P1080712 Edited Stor (363219)

Camping

Vår camping är lika mysig sommar som vinter. Under vintern skottas flertalet campingplatser kontinuerligt. Nära campingtomterna finns servicehus med duschar, toaletter, tvätt-och torkrum, kök och samlingsrum.

Möjlighet för långtidsboende
F1A7989 Stor (83894)

Stugor och Hotell

Under vintern finns flera olika övernattningsmöjligheter på Ansia Resort. Från bekväma självhushålsstugor, till enklare hotellrum och sviter. 

Vintererbjudande

Vintertid byter djurparken skepnad och förvandlas till en vacker Julpark. Tillsammans med Lycksele Djurpark har vi skapat ett förmånligt paketerbjudande under vintern! Ring oss på 0950-10083 för mer information.

Jul och nyårspaket

31 december
Stuga 33 46 (3)

Nyårspaket

från 26 december
Röda Stugor

Skridskopaket

12-13 dec / 19-23 dec
F1A7989 Stor (83894) (1)

Julparkspaket

Tips på vinteraktiviteter!

Vinter 148 Stor (83787)

Relaxen

Som balsam för stressade hjärtan. Luta dig tillbaka i mysig relaxmiljö. När du ser utsikten förstår du vad vi menar med relax. Dom stora panoramafönstren ger en fantastisk utsikt över älven och Lycksele. Ute på altanen finns två vedeldade badtunnor och inomhus två bastu. 

28I7743 Stor (161424)

Längdspår

I Lycksele finns goda möjligheter till längdskidåkning. Skidspåren i Lycksele har varierande karaktär, vilket gör att dem passar till de allra flesta. Många av våra skidspår passar både för klassiskt och skate!

28I5211 Stor (120236)

Alpint

Ca 20 minuter med bil från oss hittar ni den alpina skidanläggningen Bockasliden. 

Julpark2

Julpark

Vintertid byter djurparken skepnad och förvandlas till en Julpark. Ett besök hos djuren så här års är verkligen att rekommendera. Nu är dem som vackrast i sina skimrande vinterpälsar. Ett bra tips för alla barn är att ta med önskelistan till tomten! 

Vintertid spederas dagarna utomhus

Hos oss finns det mycket aktiviteter för den som älskar vinter och snö!

Alla vinteraktiviteter

Säsongscamping vintertid

Säsongscamping handlar om så mycket mer än bara semester. Det handlar om en frihet att när som helst kunna njuta av ledigheten, utan att behöva oroa sig för om det finns lediga platser eller inte. På Ansia Resort finns det platser för säsongscamping även vintertid. 

Camping