9969605 Winter Running Young Woman Running Outdoors On A Cold

Upplev vintern i Lycksele

Lycksele erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och arrangemang året om. 

På Ansia Resort har ni chansen att ta del av våren när den är som bäst. Här har du naturen och skidspåren i närheten. En kort tur ifrån oss hittar ni även Lycksele Centrum, som består av butiker, caféer, sevärdheter och shopping, året runt!

Möjlighet för säsong
P1080712 Edited Stor (363219)

Camping

Vår camping är lika mysig sommar som vinter. Under vintern skottas flertalet campingplatser kontinuerligt. Nära campingtomterna finns servicehus med duschar, toaletter, tvätt-och torkrum, kök och samlingsrum.

Möjlighet för långtidsboende
IMG 4266

Stugor och Hotell

Under vintern finns flera olika övernattningsmöjligheter på Ansia Resort. Från bekväma självhushålsstugor, till enklare hotellrum och sviter. 

Tips på vinteraktiviteter!

Vinter 148 Stor (83787)

Relaxen

Som balsam för stressade hjärtan. Luta dig tillbaka i mysig relaxmiljö. När du ser utsikten förstår du vad vi menar med relax. Dom stora panoramafönstren ger en fantastisk utsikt över älven och Lycksele. Ute på altanen finns två vedeldade badtunnor och inomhus två bastu. 

28I7743 Stor (161424)

Längdspår

I Lycksele finns goda möjligheter till längdskidåkning. Skidspåren i Lycksele har varierande karaktär, vilket gör att dem passar till de allra flesta. Många av våra skidspår passar både för klassiskt och skate!

Header Kopia

Långfärdsskridskor

När isen lagt sig bjuder älven in till fantastisk skridskoåkning. Hos oss kan ni hyra långfärdsskridskor i receptionen!

Vintertid spenderas dagarna utomhus

Hos oss finns det mycket aktiviteter för den som älskar vinter och snö!

Alla vinteraktiviteter

Säsongscamping vintertid

Säsongscamping handlar om så mycket mer än bara semester. Det handlar om en frihet att när som helst kunna njuta av ledigheten, utan att behöva oroa sig för om det finns lediga platser eller inte. På Ansia Resort finns det platser för säsongscamping även vintertid. 

Camping