190914 Duseuddecamping Natur Vandring 12 Stor (472186)

Upplev hösten på Duse Udde

Välkommen till Säffle! Upplev allt från kultur och historia till äventyr och aktiviteter av alla dess slag. Naturen finns alltid nära med Vänerkustens vidsträckta vyer. 

Njut av lugnet som infinner sig på Duse Udde under hösten. Här finns naturen alltid nära och är stundtals så vacker att du tappar andan. Ta för dig av det du gillar mest – vidsträckta skogar, öppna landskap och inte minst Vänerkusten med de vidsträckta vyerna och den vackra skärgården. Säffle väntar med den klassiska värmländska gästfriheten så att du kan upptäcka, smaka och njuta i din egen takt.

Hösterbjudande – 20 % rabatt på boende! 

  • Gäller allt boende.
  • Gäller mellan 1 september-31 oktober 2021, vid bokning senast dagen innan ankomst.
  • Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
  • Gäller vid bokning online via hemsidan. Ange kampanjkod: Höst2021.

Höstens bästa boendetips!

Pris fr. 670 kr

160317 Essfoto Duseudde 20 Webb 84580[1]

Moderna stugor med skogen som granne

Pris fr. 280 kr

200712 Essfoto Duseuddecamping Flygfoto 1 Web (1)

Campingtomter med mäktiga vidder

Inspiration för en minnesvärd höst i Säffle

fiskande barn

Prova fiskelyckan

I Säffle finns rika fiskevatten, prova din fiskelycka! Fiska i stora sjösystem, i Vänern eller i stadsmiljö. Mitt i Säffle centrum finns ett av Sveriges bästa fiskevatten för gös.

190914 Duseuddecamping Natur Vandring 14 Stor (472187)

Vandra längs klipporna

Vandringsleder som passar barn, hela familjen och för dig som vill ha lite svårare terräng. Från Ideberget får du en fin vy över Byälven. Det finns också promenadstråk, vandringsleder, inne på campingen. Vandring genom omväxlande skog och öppna fält. Kuperad terräng på stigar över berg där spångar underlättar vandringen. Lederna korsar allmän väg.

Simhall Säffle (1)

Säffles nya simhall

13 december 2019 invigdes Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Simhallen är den enda i Värmland med 50-metersbassäng, och här finns också relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

 

Simhallen ligger centralt i Säffle och läget är optimalt för lägerverksamhet, utbildningar och du kan även boka företagsevent här. I omgivningarna finns motions- och skidspår och i Tegnérhallen finns även bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym

190914 Duseuddecamping Kanot Roddbaat Fiske 6[1]

Vattenäventyr på Vänern

Hyr trampbåt, kanot eller roddbåt och ta en tur på Vänern. Vänern med den långa kusten och skärgårdar är ett eldorado för färder med kanot och kajak. Ta en båttur ut i skärgården sommartid. De många små och stora sjöar är även de utmärkta för kanot - och kajakpaddling, fiske och bad.