Boendeguide

Hos oss är valen många och oavsett om ni önskar en plats för er husvagn eller önskar hyra någon av våra stugor, tälta eller kommer med båt så har vi något som passar alla. 

Hur vill du bo?

190914 Duseuddecamping Omraadet 8 Web[1]

Camping

På Duse Udde Camping finns totalt 350 campingtomter varav 225 är med el.

190914 Duseuddecamping Omraadet 21[1]

Stugor

Fristående stugor från 2 bäddar upp till 8 bäddar. 

Img 0200 1[1]

Gästhamn

Vår gästhamn intill campingen har 18 st platser för båtar upp till 4 meter. Platser med och utan el.

Kom ihåg att köpa!

Mycampingkeycidcke

Camping Key Europé

På alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping är det obligatoriskt att registrera sig. För att underlätta och snabba på detta använder du dig av ett digitalt Camping-ID eller ett digitalt Camping Key Europe. Visa bara upp det i receptionen så registreras din vistelse automatiskt, utan att du behöver fylla i några papper. Dessutom skapas en semesterloggbok i telefonen där du kan hålla koll på dina vistelser i Sverige.

Camping-ID
Ett Camping-ID är enbart en identifikationshandling för att underlätta in- och utcheckning. Och det är helt gratis. Ett Camping-ID får du på campingplatsen ellergenom att ladda ner det i appen My Camping Key på App Store eller Google Play.

Camping Key Europe
Ett Camping Key Europe är också en identifikationshandling men ger dig dessutom tillgång till boenderabatter på drygt 2 500 campingplatser i Sverige och Europa, flera förmånliga rabatter och erbjudanden samt en helt kostnadsfri ansvars- och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Som om det inte vore nog får du också campingkatalogen Svensk Camping direkt hem till dig i brevlådan. Camping Key Europe kostar 199 kronor för ett år och du kan enkelt välja att prenumerera så att du alltid har ett giltigt Camping Key Europe.

Camping-ID och Camping Key Europe behövs inte vid övernattning i stugor och rum.

Ha2765 Stor 217157 1[1]

Avbeställningsskydd

För att skydda dig om det händer något oplanerat kan du köpa en avbeställningsförsäkring. Den kostar 100 kr/ campingtomt och 250 kr/stuga Det innebär att du kan avboka fram t.o.m. ankomstdagen. Svenska Campingpärlor behåller då avgiften för avbeställningsförsäkringen och en expeditionsavgift på 250 kr. Avbeställningsförsäkringen gäller om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag.