Information om Covid-19

Här hittar du löpande information kring utvecklingen av Covid-19 (Coronaviruset) och din vistelse hos oss på Duse Udde Camping.

Vi längtar efter att få skapa nya semesterminnen med er i höst/vinter! Med hänsyn till utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) har vi gjort ändringar i verksamheten för att du ska känna dig trygg under din vistelse på Duse Udde Camping. Vi följer kontinuerligt direktiv och riktlinjer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

God hygien – ditt och vårt ansvar tillsammans

- Handsprit finns på alla gemensamma utrymmen. Dessa utrymmen kommer även städas och desinficeras av vår välutbildade personal. 

- Vid gemensamma utrymmen, serviceställen och på stranden finns skyltar, med budskap till våra gäster om att hålla avstånd. 

- Vi önskar att du som gäst betalar bokningen innan ankomst. Vi tar också emot betalning via kort eller swish i receptionen. 

- Vid alla våra kassor finns plexiglas uppsatt. Både för din och vår säkerhet.

- Vår personal har tydlig information om vikten av god handhygien på arbetet i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övrigt arbete. Personal som känner sig sjuka stannar hemma.

In- och utcheckning, servicehus och boende

- Vid våra campingtomter följer vi som vanligt brandskyddsregler med fyra meter mellan varje enhet (husvagn, husbil och tält). Det innebär att du har gott med utrymme och kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende.

- Vi begränsar beläggningen i höst/vinter. Flertal av våra campingtomter, campingstugor och stugor är inte bokningsbara över hösten/vintern.

- Alla våra stugor kontrolleras och desinficeras efter utcheckning, även med eller utan förbetald avresestädning. Viktigt att ni som gäst fortfarande städar på avresedagen.

- Utcheckning sker i största möjliga mån med hjälp av vår självutcheckning. Du betalar din bokning på ankomstdagen, vid avresedagen läggs sedan nyckeln i vår "självutcheckningslåda".  Samtliga nycklar för stugor och campingtomter desinficeras mellan varje gäst. 

Aktiviteter och stranden

- När kylan kommer till Duse Udde Camping plockar vi bort alla våra utomhus aktiviteter.  

- Skyltar placeras ut som uppmanar gäster att hålla avstånd.

Evenemang

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv när det gäller eventuella spärrar för antal personer som får vistas på evenemang och aktiviteter. Antingen kommer evenemangen begränsas alternativt ställas in för allas välbefinnande.