Stugor

image

4-bädd campingstuga

Campingstuga med 4-bäddar är utrustade med kökspentry med indraget kallvatten och lite enklare köksutrustning, matplats för 4 personer, kylskåp med frysfack, micro och kaffebryggare. Dusch och toalett finns i separat byggnad. Finns båda djurtillåtna och djurfria stugor, säg till vid bokning om ni har djur med.

image

4-bädd stuga

Parhus med 4 bäddar. Utrustade med kökspentry och lite enklare köksutrustning, matplats för 4 personer, kylskåp med frysfack, micro, kaffebryggare, TV samt ett väl tilltaget badrum. Finns båda djurtillåtna och djurfria stugor, säg till vid bokning om ni har djur med.

image

4-bädd stuga lyx

Denna stuga är fullutrustad med toalett, dusch och TV. Stugan innehåller ett vardagsrum med bäddbar soffa, en möblerad altan och uteplats, två sovrum varav det ena med säng och nerfällbar överslaf, det andra med en dubbelsäng.  Djurfri stuga.

image

6-bädd stuga

6-bäddsstugorna är utrustade med dusch, toalett och TV. Varje stuga innehåller ett vardagsrum, en möblerad altan och uteplats. Stugorna har två sovrum varav det ena med två våningssängar och det andra med dubbelsäng. Täcke och kudde finns till varje säng. Köket är välutrustat med porslin och övrig köksutrustning såsom diskmaskin, micro, kaffebryggare, kyl och frys. Diskmedel, diskborste, diskhandduk, rengöringsmedel samt städutrustning finns i stugan. Strandnära. Egen parkeringsplats finns vid varje stuga. Finns båda djurtillåtna och djurfria stugor, säg till vid bokning om ni har djur med.

Semestra enklare!

DSC 8961Grannacamping

Avbeställningsskydd

För att skydda dig om det händer något oplanerat kan du köpa en avbeställningsförsäkring. Den kostar 100 kr/campingtomt och 250 kr/stuga Det innebär att du kan avboka fram t.o.m. ankomstdagen. Svenska Campingpärlor behåller då avgiften för avbeställningsförsäkringen och en expeditionsavgift på 250 kr. Avbeställningsförsäkringen gäller om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag.

Linneset

Linneset

Boka enkelt linneset och slipp släpa med dig egna lakan och handdukar. Bokas via telefon eller online, 150 kr/linneset. 

Städning

Avresestädning

Njut de sista timmarna av din vistelse och slipp städa innan utcheckningen. Boka enkelt avresestädning online, via telefon eller i receptionen, minst 3 dagar innan utcheckning.