HA1211 Original (217209)

Svenska Campingpärlor blir en del av First Camp-familjen

 

Campingkedjorna First Camp och Svenska Campingpärlor går samman!

De 9 svenska Campingpärlorna välkomnas in i First Camp-familjen i början på november. Campingarna kommer finnas kvar som vanligt, men med fler fördelar för dig som gäst. Totalt kommer över 50 destinationer att finnas bokningsbara på www.firstcamp.se – enkelt och smidigt.

Vi hoppas att ni följer med oss på denna spännande resa och att vi ses i vinter och sommar!

HA2741 Stor (217155)

Över 50 destinationer på samma sajt

När du bokar din campingsemester på www.firstcamp.se kommer du hitta över 50 destinationer i Sverige och Danmark. Destinationerna som sträcker sig från Boden i norr till danska Frigård i söder erbjuder allt från midnattssol, fjäll, salta klippor, söta sjöar i skogsmiljö och långa vida stränder. Allt från husbilsplatser, stugor, tältplatser och trivsamma campingtomter.

Yessi

Aktiviteter och barnklubb

Lyckodjuret Yessi längtar redan efter att få träffa alla busiga barn på campingarna i sommar. First Camp har under de senaste somrarna satsat på kostnadsfria aktiviteter för hela familjen, allt från träningsprogram till kvällsshower, och under vintern kommer nya spännande aktivitetsprogram och destinationer presenteras. Förra säsongen arrangerades över 5500 kostnadsfria aktiviteter, kan du gissa hur många som kommer arrangeras 2022? 

FC App Nytt Brand

Hämta appen First Camp

Alla svenska Campingpärlor flyttar in i First Camp-appen och här hittar du alla destinationer i First Camp-familjen. Du hittar nyheter, campingkartor, besöksmål och annat smått och gott för att kunna planera din campingsemester. I appen kan du även logga in i First Camp Club och ”Mina sidor”. Du kan enkelt se hur många poäng du har i klubben, du ser dina senaste och kommande bokningar. Allt är samlat smidigt i din mobil!

Lågpriskalender

www.firstcamp.se kommer de 9 campingpärlorna finnas med i lågpriskalendern! I lågpriskalendern finns möjlighet att välja ett eget prisintervall och datum för att hitta bästa pris och plats för din nästa resa.

 

 

 

Läs mer
HA2885 Stor (217161)

Flexibla bokningar med enkel av- och ombokning

Som gäst kommer du kunna välja att boka med Flex och Bas, där Flex innebär att du får en trygg och flexibel bokning som kan av- och ombokas fram till kl. 15 dagen innan ankomst. Inga krångliga intyg behövs!

Upp till 10% tillbaka
HA11 Stor (323064)

First Camp Club

Tjäna poäng på dina bokningar! Bli medlem i First Camp Club och tjäna poäng på alla destinationer som ingår i First Camp-familjen. Poängen kan du sedan använda för att betala nya bokningar. Bor du en natt i Ansia får du poäng som du kan använda vid betalning för en natt i Gränna, Orsa eller varför inte någon av de danska destinationerna? Ja, du får 10% tillbaka i poäng vid bokningar online/i appen och 5% vid bokning via reception/telefon på alla destinationer i både Sverige och Danmark! Bäst av allt är att det inte kostar någonting att vara medlem.

Firstcamp

Har du en befintlig bokning?

Har du en bokning på någon av de 9 campingpärlorna efter den 1 november? Bara koppla av och fortsätt längta - din bokning finns kvar som vanligt. Har du ändå funderingar som du önskar svar på? Tveka inte att kontakta destinationen direkt eller kontakta First Camps centralbokning på hej@firstcamp.se eller 0771-101 200.