image

Sommaraktiviteter

Att umgås och skapa fantastiska semesterminnen med familj och vänner hör sommaren till. Hos oss hittar ni ett stort utbud av aktiviteter som passar dem allra flesta!

 

Nyhet interaktiv bowling
Irbowling

Bowling

Utmana familjen, släkt, vänner eller varför inte närmaste husvagnsgrannen på en timmes bowling. Välkommen till vår året runt öppna bowlinghall på Mora Parken! 

Två badplatser
Bad

Bad

Älvbadet
Älvbadet ligger centralt på vår camping med närhet till vårt aktivitetscenter och toaletter. Här badar du i Österdalälvens rinnande vatten, sandstrand och viss lekutrustning finns.

Skepphusviken
Skepphusviken ligger i anslutning till hotellet och huvudbyggnaden. Ett mindre familjebad med liten lekplats, brygga, sandstrand/gräs och närhet till toalett.

Fiska rengbågsöring
familjeaktiviteter

Fiske - Put and take

I Skepphusviken som ligger intill Mora Parken finns det inplanterad regnbågsöring.

Fiske tillåtet fr o m 1 maj och t o m 30 september. Max 3 fiskar per fiskekort.
Endast handredskap tillåtna. Övriga regler, se karta som medföljer fiskekortet.
Man fiskar från brygga eller land.
Fiskekortet köper du i receptionen.

IMG 5442 Kopiera Stor (85433)

Kanot/ Kajak

Njutning på vatten för dig som vill ge dig ut på egen hand på Siljan, på Österdalälven eller längs Hemulån.  Hyrs från receptionen.

Priser:
Kanot: Från 200 kr/timmen
Kajak: Från 100 kr/timmen

Mountainbike och stadscykel
IMG 7427 Stor (87193)

Cykel

I Mora finns det fantastiska omgivningar att cykla i, både för den vane motionären och den som bara vill ta sig en liten tur. Väljer du en mountainbike rekommenderar vi en tur i Vasaloppsarenan, eller varför inte prova Cykelvasans spårsträckning? Väljer du däremot en av våra stadscyklar med ordentlig cykelkorg kan du i behaglig takt ta dig en tur till Moras charmiga centrum eller varför inte cykla vidare till Nusnäs och titta på dalahästtillverkningen! Uthyres från receptionen.

Pris:
Från 100 kr/timmen

12 banor
Äventyrsgolf

Äventyrsgolf

Vår äventyrsgolf är en populär aktivitet under vistelsen för de flesta av våra gäster. Avgör en gång för alla vem som är mästaren inom familjen! 

3 lekplatser
IMG 4333 Kopiera Stor (85416)

Lekplats

Mitt på campingområdet ligger vår stora lekplats. Här trivs både stora och små barn, det finns något för alla!

IMG 3533 Kopiera Stor (85425)

Hinderbana

Vår kluriga utmanande hinderbana passar alla pigga glada barn! Kom och testa!

HA44 Stor (323018)

Bärrapasset

Bärrapasset

Blåbäret Bärra och hans busiga kompisar leker kurragömma. De har gömt sig överallt på både Mora Parken. Vill du hjälpa Bärra att hitta sina vänner? Du letar på egen hand efter Bärras busiga kompisar, när passet är fullt får du en överraskning.

Bärrapasset hämtar du i receptionen.

HA3120 Stor (217231) (1)

Skattjakt

På anläggningen har piraterna från Orsa camping lämnat ett litet meddelande åt dig! Kan du hitta alla prickar och klura ut piraternas meddelande? Jag har inget annat än du behöver till skattjakten! 

P1050064 Stor (305022)

Trampbåt

28I5123 Stor (109055)

Cykelbilar

Med en cykelbil kan hela familjen enkelt upptäcka hela vårt område! Cykla ensam eller tillsammans med hela familjen, vår största cykelbil har plats för 4 personer. Cykelbilarna hyrs ut från Aktivitetscenter Kajutan under deras öppettider.

OBS! En myndig person över 18 år måste stå för kontraktet när man hyr en cykelbil.

Ny sång för vår maskot Blåbäret Bärra

Nyhet nu finns en helt ny låt för vår maskot Blåbäret Bärra. Det en underbar låt att dansa till för alla barn som gillar vår maskot Bärra.

Lyssna på Bärras nya sång