Ombokning Vasaloppets Sommarvecka

På grund av att Vasaloppets Sommarvecka är inställd erbjuder vi att boka om din resa till Vasaloppets Sommarvecka 2022 eller avboka bokningen enligt våra ordinarie bokningsvillkor. Det går också bra att avboka och få hela beloppet tillgodo, tillgodobeloppet går att använda fram till 31/10 - 2022. För dig som vill flytta fram ditt boende till annat datum under sommaren 2021 kontakta bokningen på tel: 0772-280 100

 

Ange ditt bokningsnummer i webbformulären härunder samt om du vill boka om ditt boende eller campingtomt till Vasaloppets Sommarvecka 2022 , avboka enligt våra ordinarie bokningsvillkor eller få hela beloppet tillgodo som kan användas fram till 31/10 – 2022.

Tänk på att om du gjort din bokning via annat bokningsföretag än direkt hos oss, då är det dit du ska vända dig för ändring/avbokning.

OBS! Fyll i formuläret senast 40dagar före ankomst.

Väljer du göra en avbokning enligt våra ordinarie bokningsvillkor är det viktigt att du anger båda bokningsnummer och dina kontouppgifter så vi kan göra en eventuell återbetalning.

Följande gäller för bokningar  Cykelvasan 2022

  • Hotell rum bokas minimum 2 dygn under Cykelvasan.
  • Parhuslägenheter/stugor/campingstugor bokas minimum 3 dygn under Cykelvasan och 2 dygn under Ultravasan/Vasastafetten
  • Campingplats bokas minimum 3 dygn under Cykelvasan och 2 dygn under Ultravasan/ Vasastafetten

Vi hör av oss så fort vi kan, men just nu har vi hög belastning. Vi kommer att skicka ut en bekräftelse på din nya bokning eller avbokning så fort som möjligt. 

Tack för ditt meddelande det är emottaget!

Något gick fel var vänlig och försök igen!