Ombokningsformulär Siljan runt

Ange ditt bokningsnummer i webbformulären härunder samt om du vill boka om ditt boende eller campingtomt till Siljan runt 2021(första helgen i juni) eller avboka enligt våra ordinarie bokningsvillkor.

Observera att vi inte kan garantera samma boende eller campingtomt, men vi gör vårt bästa för att tillgodose dina önskemål. Väljer du göra en avbokning enligt våra ordinarie bokningsvillkor är det viktigt att du anger båda bokningsnummer och dina kontouppgifter så vi kan göra en eventuell återbetalning.

Återbetalning endast om bokningen skett efter 22 april 2020 och avbeställningsskydd finns. Vid bokning före 22 april och avbeställningsskydd finns tillkommer en avbokningskostnad på 350 kr (elplats) och 500 kr (stuga).

Tänk på att om du gjort din bokning via annat bokningsföretag än direkt hos oss, då är det dit du ska vända dig för ändring/avbokning.

Väljer du göra en avbokning enligt våra ordinarie bokningsvillkor är det viktigt att du anger båda bokningsnummer och dina kontouppgifter så vi kan göra en eventuell återbetalning.

Vi hör av oss så fort vi kan, men just nu har vi hög belastning. Vi kommer att skicka ut en bekräftelse på din nya bokning eller avbokning så fort som möjligt. 

Tack för ditt meddelande det är emottaget

Något gick fel var vänlig och försök igen.