Restaurang VH`s

Här serveras dagens lunch kl 11:00-14:00 måndag – fredag tom 29/5. From 1/6 serveras lunchen från hotellet. Med många olika matsalar som efter behov kan delas av eller öppnas upp vågar vi påstå att vi passar perfekt för såväl mindre, personliga lunchmöten.  När vädret och årstiden tillåter öppnar vi upp till vår stora uteservering med utsikt över Skepphusviken.

 

Vi tror att en god matupplevelse är grunden till en lyckad dag! Därför kommer vi, oavsett om du besöker oss för att äta dagens lunch eller vill koppla av medan någon annan lagar middagen, att servera dig välsmakande mat, lagad från grunden. I våra menyer hittar du välkända skandinaviska smaker. 

Speciella tillfällen

Bankett, underhållning eller dans?
Stora Salen

Stora salen

I vår största sal kan vi erbjuda plats för upp till 350 personer som äter middag samtidigt som underhållning levereras från scenen. Arrangemang med dans efter middagen kan med fördel äta vid borden runt dansgolvet så att det är fritt fram för den danssugne. Är det många gäster dukar vi även på dansgolvet och bryter borden efter middagen. I Stora salen finns bar i direkt anslutning till borden.

Ljud- och ljusanläggning finns, men vill du ha något extra så hjälper vi dig gärna att komplettera scen och sal så att ni får den rätta stämningen. 

Avskildhet tillsammans
DSC 9753

Speciella händelser

Vid speciella händelser vill och behöver man sitta i lugn och ro, men fortfarande kunna avnjuta servicen på en restaurang. Det kan vara dopfika, bröllopsfest, födelsedagskalas eller begravningslunch. Vi hjälper dig gärna att planera ett koncept som passar för ändamålet och har matsalar i olika storlek som kan nyttjas för enskilda sällskap.