Alltid hos Campingpärlor

 De flesta har positiva associationer till ordet pärla, och det indikerar precis den kvalitet som vi eftersträvar på anläggningarna. Campingpärlor är för oss något vackert, värdefullt, ett guldkorn, en juvel och en skatt
som våra gäster uppskattar utifrån dess unika egenskaper.

Pärla är ett vedertaget sätt att beskriva någonting, en person eller en plats som uppskattas.
Begreppet campingpärlor är från början myntat av våra gäster.

Våra värdeord

Alltid hos oss

Natursköna lägen

Vakna upp med sjöutsikt och koppla av med långa skogspromenader. Våra anläggningar ligger med närhet till härlig natur och miljö.

Badmöjligheter

Föredrar du stranden eller poolområdet? De flesta våra anläggningar ligger med närhet till härliga strandbad och på flera anläggningar finns även möjlighet till poolområde. 

Minst 4-stjärnor

Våra anläggningar är alltid minst klassificerade med 4-stjärnor, enligt SCR Svensk Campings klassificeringsstandard. Senaste åren har även Ansia Resort (2017) och Orsa Camping (2019) blivit klassificerade med 5-stjärnor. Det påvisar den positiva utvecklingen som sker inom Svenska Campingpärlor. 

Träningsvänligt

För oss hör träning till semestern. På våra anläggningar finns närhet till vandringsleder och på flera anläggningar finns träningspass med instruktör och annan varierande träning som tennis och golf. 

Gratis wifi

På alla våra anläggningar finns alltid gratis wifi. Lösenordet får ni vid incheckning och gäller på samtliga anläggningar. 

Minilivs

Tycker ni också att nygräddat frukostbröd på morgonen hör semestern till? På alla våra anläggningar finns en minilivs med baslivsmedel som mejeri- och köttprodukter, frysvaror, förbrukningsvaror, glass, godis och mycket mer.

Husbilsanpassade tomter

Resandet med husbil har de senaste åren växt kraftigt och på anläggningarna arbetar vi hårt för att tillmötesgå de krav som ställs på oss. På alla anläggningar finns husbilsvänliga platser. Dessa platser ligger lättåtkomligt, är rymliga och oftast med hårdare underlag. 

 

På några av våra anläggningar finns även ställplatser, speciellt anpassade utifrån våra husbilsgäster.

Blåbäret Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten som kommer från Blåbärsskogen i Orsa Grönklitt. På sommaren besöker Bärra våra anläggningar i princip varje dag och hittar på aktiviteter med barnen. 

{ }