Partners

Huvudpartners

Vi tror på att arbeta aktivt med våra samarbetspartners för att skapa mervärde och affärsnytta för båda parter. Grönklittsgruppen kan erbjuda helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga av våra anläggningar. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar just ditt företag.

För ytterligare information, är ni välkommna att kontakta: 

Nicklas Lind

0250 462 40

nicklas.lind@gronklittsgruppen.se

Dalarnas Försäkringsbolag

Som bank och försäkringsbolag tar Dalarnas Försäkringsbolag hand om hela ekonomin för privatpersoner och företag i Dalarna. Med personlig service på sju kontor i länet ger de trygghet och goda råd till deras kunder. Dalarnas Försäkringsbolags anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

dalarnas-2.jpg (1)

"Vi berättar gärna för dalfolket att vi försäkrar Grönklittsgruppens anläggningar i dalarna."

XL-BYGG

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. 
Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGGs anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

xlbygg-2.jpg (1)

"XL-BYGGs samarbete med Grönklittsgruppen är positivt och naturligt då vi delar Grönklittsgruppens passion för aktiv fritid samt att flera av våra anläggningar sedan länge har en god relation med de olika anläggningarna inom Grönklittsgruppen."

Mondelez

Mondelez International är en amerikansk livsmedelskoncern som äger samt förvaltar varumärken, främst innefattande branscherna choklad, kaffe och livsmedel.

 

Mondelez förfogar över välkända varumärken som Milka, Oreo och Marabou. 

modelez.jpg

Norrpartner

PacsOn Norrpartner en totalleverantör på förbrukningsmaterial & emballage med regional förankring & personliga kontakter. Deras framgång bygger mycket på att de tillsammans med sina kunder skapar unika upplägg när det gäller produkter & tjänster. De är dessutom Miljöcertifierad enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.

 

PacsOn Norrpartners anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

norrpartner-logo-2.jpg (1)

"Grönklittsgruppen är ett företag som andas optimism och servicekänsla samt att man hela tiden strävar framåt och detta gör att vi inom PacsOn gruppen ingått samarbetspartnerskap med Grönklittgruppen."

{ }