190914 Duseuddecamping Området 9 Stor 472166

Alltid hos Campingpärlor

Välkommen till Sveriges nyaste campingkedja – med anläggningar i attraktiva lägen, välordnade faciliteter och ett rikt aktivitetsutbud.

De flesta har positiva associationer till ordet pärla, och det indikerar precis den kvalitet som vi eftersträvar på anläggningarna. Campingpärlor är för oss något vackert, värdefullt, ett guldkorn, en juvel och en skatt som våra gäster uppskattar utifrån dess unika egenskaper. Pärlan är ett sätt att beskriva något högt uppskattat och campingpärlor är ett uttryck som från början är myntat av våra gäster.

Våra nio Campingpärlor från Ansia i Lycksele till Ekerum på Öland är alla belägna naturskönt och vackert intill vatten. På campingarna finns det möjlighet till boende i husvagn, husbil, olika typer av stugor, vandrarhem, tält och vid några även hotell. Vid alla campingpärlorna finns ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser!  Läs mer om respektive campingpärla i puffarna nedan. De flesta av våra pärlor har öppet året om, hos oss kan du upptäcka mer av årstiderna i Sverige.​

Våra värdeord

HA61 Stor (323069)

Barnen i centrum

V4A3570 Stor (308584)

Trygghet

HA44 Stor (323018) (1)

Omtanke

28I2292 Stor (308600)

Värdskap

Alltid hos oss

Ha1155 Stor 217200[1]

Natursköna lägen

Vakna upp med en magisk utsikt över sjön eller varför inte havet. Koppla av med långa skogspromenader och njut av den friska luften och vackra naturen. Samtliga våra nio destinationer ligger med närhet till rogivande natur och miljö.

HA1969 Stor (217198)

Badmöjligheter

Visst hör massor av bad till sommaren? Det tycker vi! Välj bland sol och bad på stranden, i tempererade pooler eller varför inte sommarlandet i Sunne. 

HA88 Stor (323016)

Minilivs

En semestermorgon utan nygräddat bröd är inte en riktig semestermorgon. På samtliga våra destinationer finns möjlighet att köpa baslivsmedel som mejeri- och köttprodukter, frysvaror, förbrukningsvaror, glass, godis och mycket mer.

28I6752 Stor (196625) (1)

Träningsvänligt

På våra destinationer kan du enkelt kombinera lata sommardagar med äventyrliga dagar ute i natur, vildmark eller på lokala besöksmål. Vandring, cykel, golf, yoga och simning. Välj bland våra olika aktiviteter och låt oss guida dig i det lokala Sverige.

Photominddji 0091 Stor (89596) (1)

Minst 4-stjärnor

Namnet Campingpärlor indikerar precis den kvalitet som vi eftersträvar på våra destinationer, alltid med gästen i fokus. 

Våra destinationer är alltid minst klassificerade med 4-stjärnor, enligt SCR Svensk Campings klassificeringsstandard. Senaste åren har även Ansia Resort (2017) och Orsa Camping (2019) blivit klassificerade med 5-stjärnor. Det påvisar den positiva utvecklingen som sker inom Svenska Campingpärlor. 

HA2761 Stor (217139) (1)

Husbilsanpassade tomter

Resandet med husbil har de senaste åren växt kraftigt och på anläggningarna arbetar vi hårt för att tillmötesgå de krav som ställs på oss. På våra anläggningar finns husbilsvänliga platser. Dessa platser ligger lättåtkomligt, är rymliga och oftast med hårdare underlag. 

På några av våra anläggningar finns även ställplatser, speciellt anpassade utifrån våra husbilsgäster.