Evenemang

Midsommar

Spelmän, folkdräkter och dans runt majstången. I Dalarna är midsommar årets viktigaste högtid. Vid vackra Orsasjöns strand, firar vi sommaren på bästa vis. Ett mer genuint firande är mycket svårt att hitta.

 

Orsa Barnfestival

Orsa Barnfestival är ett årligt event där vi tillsammans med Erikssons Nöjesfält & Tivoli annordnar tivoli och andra aktiviteter som nalleregn, godisregn, ponnyridning och ansiktsmålning. Tivolit och de andra aktiviteterna utgår från Udden, intill Brasserie Udden. 

 

Öppningshelgen

Fredagen den 14 juni öppnar poolområdet! Det firar vi en med härlig öppningshelg. På söndagen har vi öppet hus på anläggningen där du har möjlighet att prova på aktiviteter som äventyrsgolf, cykelbilar och bowling.

 

Orsa vårmarknad

Traditionell vårmarknad i Orsa Centrum.
Öppet:
Fredag 10:00-19:00
Lördag 10:00-17:00

Orsayran

Under Orsayran fylls Orsa varje onsdag i juli av musik och sång i de mest varierande genres. Till det ett rikt folkliv och mängder med aktiviteter och möjligheter att äta och dricka i somrig och musikalisk miljö. Utöver musik och åter musik finns flera serveringar med mat och dryck med alkoholtillstånd, tivoli, barnprogram, ungdomsscen och marknad.

Bärraveckor

Under sommaren har vi valt ut några veckor som vi kallar för Bärraveckor. Vid dessa veckor så har barn under 7 år extra roliga aktiviteter som ingår då man bor på campingen.

 

Grönklittsjakten

Välkomna till den 28:e Grönklittsjakten. En längdtävling för alla åldrar.

 

Påsken på Orsa Camping

Spendera påskledigheten på Orsa Camping och ta del av aktiviteter och upplevelser.