HA39 Stor (323038)

Sommaraktiviteter

Att umgås tillsammans med familjen hör sommaren till. Hos oss finns alla möjligheter att spendera tid ihop med aktiviteter som passar hela familjen. Varför inte njuta av en dag på Orsasjön med våra trampbåtar eller en regnig dag testa på vår bowling? 

HA30 Stor (323093)

Äventyrsgolf

Vår spännande äventyrsgolf brukar vara ett vanligt inslag för våra gäster under deras vistelse hos oss. Avgör en gång för alla vem som är mästaren inom familjen. Ni ställs inför utmanande hinder som en majstång, dalahäst, björngrottor, piratskepp, vasaloppsmålet och en stor borg.

Pris:
75 kr/vuxen
45 kr/barn (till och med 12 år)

Klubbor och bollar hyrs ut genom Aktivitetscenter Kajutan.

 

Öppettider Kajutan

Vecka 25 - 31: 10.00 - 23.00

Vecka 32 - 35: 10.00 - 20.00

Under lågsäsong (vår och höst) hyrs klubbor och bollar ut genom receptionen.

 

Sista utspel för äventyrsgolf är 1 timme innan stängning.

MG 4198 Stor (218038)

Bowling

I samma byggnad som receptionen ligger Orsa Bowling och McGregors Sportbar, som är öppet året runt. 

Utmana familj, släkt, vänner eller närmaste husvagnsgrannen i en timmes bowling. Rolig sysselsättning för alla familjens medlemmar.

Under kvällarna kör vi discobowling och släcker ner hallen så när på det ultravioletta ljuset som får dig och dina medspelare att se läckert självlysande ut, ur högtalarna strömmar allt från de senaste hitsen till gamla klassiker. 

familjeaktiviteter

Fiske

I närområdet finns mycket bra fiskemöjligheter! Fiskekort till Orsa Besparingsskog och Orsa Fiskevårdsområde köper du i receptionen. Om ni önskar köpa fiskeprodukter eller önskar guidade turer så finns Orsa Fiskecenter i centrala Orsa. 

Vid bryggan, intill 400-området, behövs inget fiskkort vid fiske med barn. I samarbete med Orsa Kommun så erbjuds detta för att främja aktiviteten mellan förälder och barn.

Tipspromenad

Tipspromenad

Prova på vår tipspromenad, spännande och lärorik för hela familjen med frågor för både barn och vuxna. Tipsbrickor finns att köpa i Aktivitetscentrum Kajutan, butiken och receptionen.

Pris: 20 kr/st.

28I9226 Stor (305359)

Trampbåtar

Hyr trampbåt och ta en tur på Orsasjön. I trampbåtarna finns det plats för fyra personer. Båtarna hyrs ut från Aktivitetscenter Kajutan och finns placerade ute vid badplatsen på Udden.

Priser:
Trampbåt: 170 kr/timme
Flytväst (ingår om man hyr trampbåt): 50 kr/3 timmar

HA21 Stor (323061)

Ledarledda aktiviteter

Under sommarsäsongen erbjuder vi under vecka 26-32 ett fullspäckat aktivitetsprogram för våra minsta gäster. Varje dag finns olika aktiviteter att ta del av, där våra pirater hittar på massa bus med barnen.

Ha0583 Stor 217151[1]

Aktivitetscenter Kajutan

På Aktivitetscentrum Kajutan arbetar bara medlemmar ur Svarte Piratens besättning, alltså riktiga sjörövare! Här finns spelhall med massor av roliga spel. Vi serverar kaffe, fikabröd, läsk, godis och glass. Här hyr du också golfklubbor och bollar, kubbspel, baskettboll, cyklar och cykelbilar, trampbåtar, SUP's
samt bokar in dig på våra spännande aktiviteter.

 

Glassbar
Piraterna i Kajutan har en egen glassbar. Här kan du njuta av mjukglass och massor av olika smaker på kulglass och roliga glassmenyer.

HA1705

Cykelbilar

Med en cykelbil kan hela familjen enkelt upptäcka hela vårt område! Cykla ensam eller tillsammans med hela familjen, vår största cykelbil har plats för 4 personer. Cykelbilarna hyrs ut från Aktivitetscenter Kajutan under deras öppettider.

OBS! En myndig person över 18 år måste stå för kontraktet när man hyr en cykelbil. 

 

Priser
Cykelbil för 1 person: 100 kr/timme
Cyckelbil för max 4 personer: 120 kr/timme

Mg 4518 Stor 218048[1]

Spelhörnor

På Orsa Camping har vi två spelhörnor. Perfekt för en regnig dag! Den ena spelhörnan är placerad i Orsa Bowling. Här hittar ni biljardbord, dart, flipperspel, bilspel m.m. Den andra spelhörnan finns på Aktivitetscenter Kajutan, något mer anpassad för de mindre barnen.

HA71 Stor (323077)

Lekplatser

Hos oss finns tre större lekplatser utplacerade på anläggningen. En i början av campingen vid 200-området, en annan borta vid 700-området samt en lekplats i stugbyn.

Ha0093 Stor 217225[1]

Hoppkuddar

Prova våra hoppkuddar en är placerad vid lekplatsen nedanför Aktivitetscenter Kajutan. En ännu större hoppkudde, som finns vackert belägen vid Orsasjöns strand.

Nyhet sommaren 2021
28I7993 Stor (196943)

Kanoter

Nyhet till sommaren 2021.

Hyr en kanot och ta en tur på Orsasjön eller ned för ån. I kanoterna finns det plats för fyra personer (2 vuxna + 2 barn). 

Campingskoj med Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten som för det mesta tillbringar tid i Blåbärsskogen men under sommaren tillbringar mycket tid på våra campingar. Bärra besöker oss i princip varje dag och hittar ofta på olika aktiviteter med barnen. 

Campingskoj med Bärra