HA2728 Stor (217141)

Säsongscamping

Säsongscamping handlar om så mycket mer än bara semester. Det handlar om en frihet att när som helst kunna njuta av ledigheten vid Dalarnas vackraste riviera, utan att behöva oroa sig för om det finns lediga platser eller inte. På Orsa Camping finns det platser för säsongscamping både sommar och vinter. På sommaren kan vi locka med att bo ett stenkast från den fantastiska stranden och alla aktiviteter som finns. Vintertid har man istället fördelen att vi bara ligger 15 km från den fantastiska skidanläggningen i Orsa Grönklitt.

Kontaktuppgifter 
info@orsacamping.se
0250-462 61

Sommarsäsong

Sommarsäsongen 2022 sträcker sig från 2022-05-20 till 2022-08-28 och priset är 16 000 kr inklusive el.

 

Vintersäsong

Vintersäsongen 2021-22 sträcker sig från 2021-10-01 till 2022-04-24.

 

Priser vintern 2021-22: 
Campingtomt 10A 5 800 kr
Campingtomt 16A 6 300 kr
Campingtomterna 16A (plats 376-386) 6 800 kr

 

Elkostnad tillkommer på 2,50 kr per kWh, som faktureras varannan månad.

 

Villkor för köplats

Hur anmäler jag intresse?

Du anmäler ditt intresse för säsongscamping till info@orsacamping.se. Tilldelad placering i kön bestäms av datum och klockslag då vi mottager ditt mail. Mail är det enda sättet att anmäla intresse för köplats. Det är kostnadsfritt att inneha köplats.

 

Notera att för varje år görs en ny kölista. Du behöver därav återkomma om du önskar stå kvar.  
 

De uppgifter som skall vara med i anmälan är:

  • För- och efternamn
  • Mobiltelefonnummer
  • Mailadress (om annan än avsändaradress)

Hur får jag reda på om jag får en plats?

Eventuellt erbjudande om säsongsplats meddelas via mail eller sms. Den som erbjuds plats måste svara ja eller nej till erbjudande om säsongsplats inom 48 timmar från utgående mail.
  

Orsa Camping ansvarar inte för att mail och sms når mottagaren. Det är köplatsinnehavarens skyldighet att tillhandahålla med korrekta uppgifter och för att hålla dessa uppdaterade. Det är också köplatsinnehavares skyldighet att sådan teknisk utrustning som behövs för att ta emot meddelande om säsongsplats fungerar.

Har tidigare säsongsgäster förtur?

Tidigare säsongsgäster får under pågående säsong en ombokningsblankett hemskickad via post. Tidigare säsongsgäst har då förtur på samma plats till kommande säsong t.o.m. datum som står angvivet på blanketten. 

Vad händer om jag tackar nej?

Den köplatsinnehavare som erbjuds säsongsplats och tackar nej, alternativt inte svarar inom 48 timmar, förlorar sin plats i kön och måste själv anmäla eventuellt nytt intresse för köplats och placeras då sist i kön.

Övriga villkor

Köplatsinnehavare som önskar veta sin egen placering i kön kan erhålla denna uppgift genom att mejla info@orsacamping.se med samma mailadress som är registrerad för köplatsen.


Uppgifter om andra köplatsinnehavare lämnas inte ut.

 

När du mailar dina uppgifter till oss, och när du besvarar mail om att stå kvar i kö, samtycker du till att vi lagrar dem ett år. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part och använder dem inte i något annat syfte än det som beskrivs i dessa villkor. Erhåller du säsongsplats, tackar nej eller själv ber om att bli borttagen ur kön raderas samtliga personuppgifter.