Stugor

På Orsa Camping finns boende 365 dagar om året. Välj bland ett brett urval av olika typer av stugboenden. 

Allt i från enklare övernattningsstugor till exklusivt boende med vacker utsikt över Orsasjön. Alla stugor ligger naturnära med närhet till alla våra aktiviteter. Stugbyn är inte klassificerad enligt svensk campingstandard.

image

Stuga 4 bäddar

Våra stugor med 4 bäddar ligger naturnära, med Lillån ringlandes bakom. Stugorna är på 32 kvm med ett rum och pentry. Fyra bäddar i allrummet, våningssängar. Kuddar och täcken ingår. Sängkläder kan hyras till. I allrummet finns matplats, braskamin och TV. Toalett och dusch finns i separat badrum. Pentryt är utrustat med enklare husgeråd, kylskåp, ugn, perkulator och mikrovågsugn.

 

Nyrenoverade stugor: 

  • Soldatvägen 22 (renoverad 2019)
  • Soldatvägen 24 (renoverad 2019)
  • Soldatvägen 31 (renoverad 2019)
  • Soldatvägen 36 (renoverad 2019)

image

Stuga 6 bäddar

Stugorna är på 43 kvm med två rum och pentry. Fyra bäddar i allrummet och två bäddar i separat sovrum, våningssängar. Kuddar och täcken ingår. Sängkläder kan hyras till. I allrummet finns matplats, braskamin och TV. Toalett och dusch finns i separat badrum. Pentryt är utrustat med enklare husgeråd, kylskåp, ugn, perkulator och mikrovågsugn.

 

Nyrenoverade stugor: 

  • Soldatvägen 6 (renoverad maj 2020)
  • Soldatvägen 19 (renoverad 2018)
  • Minkvägen 4 (renoverad 2015)

Nyhet 2021: Vandrarhemmet blir Storstuga
image

Storstugan 8 bäddar

Under 2021 har vi gjort vandrarhemmet om till en stor stuga med totalt 8 bäddar. Storstugan ligger centralt på campingen och ni bor själva i hela stugan.

 

Storstugan har 4 sovrum med 2 enkelsängar i varje, totalt 8 bäddar. Vardagsrum med soffa och TV. Matsal och kök utrustat med spis, kyl, frys, mikrovågsugn och perkulator. 2 WC och 2 dusch. 

image

Strandhus

Exklusivt boende centralt på anläggningen med närhet till bad, lekplatser, restauranger och massor av andra aktiviteter. 

Vi har två olika typ av strandhus, båda har altan med utemöbler och en fantastisk vy över Orsasjön.

 

Strandhus nr 30-34

På 48 kvm finns lagom med utrymme för den lilla som stora familjen. I strandhusen finns två sovrum, med två enkelsängar i det ena och en våningsäng i det andra. Bäddsoffa i vardagsrummet. Rymligt kök med enklare husgeråd, perkulator, kylskåp, liten frys, ugn och microvågsugn. Öppet vardagsrum mot köket med soffa och tv. I varje strandhus finns eget wifi installerat.

 

Strandhus nr 35-39

På rymliga 34 kvm finns våra nya strandhus placerade med ett underbart läge med stranden som granne. I husen finns två sovrum, med en dubbelsäng i det ena och med två enkelsängar i det andra. Bäddsoffa i vardagsrummet. Stort kök öppet med vardagsrum med matplats, TV och soffa. Köket är utrustat med kylskåp, liten frys, spis, ugn, perkulator och micro.

image

Villavagn 6 bäddar

Med sina tre sovrum så har villavagnarna blivit en succé för barnfamiljerna. Villavagnarna ligger i mitten av campingen med ett centralt läge och är modernt utrustade på 36 kvm. Tre sovrum med två bäddar i varje rum. En dubbelsäng i det ena sovrummet och två enkelsängar i dem andra. Kuddar och täcken ingår. Sängkläder ingår inte men kan hyras till. Köket är öppet tillsammans med vardagsrummet och utrustat med enklare husgeråd, kaffebryggare, kylskåp, liten frys, ugn och microvågsugn. Altan med utemöbler finns.

image

Campingstuga 4 bäddar

Med ett centralt läge finns våra campingstugor på 12 kvm. Utanför varje stuga finns picknickbord och ett fåtal meter ifrån finns även grillplats. I stugorna finns totalt fyra bäddar uppdelat på två enkelsängar (70x200 och 70x190) och en våningssäng (60x170 cm). Madrasser, kuddar och täcken ingår. Linneset med handdukar och sängkläder går att hyra till. I campingstugorna finns dessutom ett mindre kylskåp samt ett bord med tillhörande pall. Dusch, WC och kök finns i närliggande servicehus. 

 

Campingstuga 22 är sedan sommaren 2019 renoverad och den enda campingstugan med tre bäddar. Bestående av en dubbelsäng och en enkelsäng, samt även en microvågsugn. 

Semestra enklare!

Linneset

Linneset

Boka enkelt linneset och slipp släpa med dig egna lakan och handdukar. Bokas via telefon eller online, 175 kr/linneset. 

Städning (1)

Avresestädning

Njut de sista timmarna av din vistelse och slipp städa innan utcheckningen. Boka enkelt avresestädning online, via telefon eller i receptionen, minst 3 dagar innan utcheckning.

190914 Duseuddecamping Gäster 1 (1)

Avbeställningsskydd

För att skydda dig om det händer något oplanerat kan du köpa vårt avbeställningsskydd. Det kostar 150 kr/campingtomt och 350 kr/stuga. 

• Du kan avboka fram t.o.m. 14 dagar före ankomst utan intyg. Om du behöver avboka 13–0 dagar före ankomst måste du styrka ditt förhinder med ett giltigt intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag. Intyget skall vara oss tillhanda inom 10 dagar från avbokningsdagen. Vid avbokning samma dag som ankomst måste avbokningen göras före kl. 12.00.

• För boende som avbokas 13–0 dagar före ankomst utan giltig avbokningsorsak behåller vi 100 % av kostnaden.

• Ingen återbetalning sker om du väljer att avbryta din vistelse tidigare än planerat.

• Vid avbokning behåller Svenska Campingpärlor alltid avgiften för avbeställningsskyddet och eventuell bokningsavgift återbetalas ej.

• Avbeställningsskyddet gäller om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär.