Stugor

Ocss4intr05 Stor (218077)

Stuga 4 bäddar

Våra stugor med 4 bäddar ligger naturnära, med Lillån ringlandes bakom. Stugorna är på 32 kvm med ett rum och pentry. Fyra bäddar i allrummet, våningssängar. Kuddar och täcken ingår. Sängkläder kan hyras till. I allrummet finns matplats, braskamin och TV. Toalett och dusch finns i separat badrum. Pentryt är utrustat med enklare husgeråd, kylskåp, ugn, perkulator och mikrovågsugn.

 

Nyrenoverade stugor: 

  • Soldatvägen 22 (renoverad 2019)
  • Soldatvägen 24 (renoverad 2019)
  • Soldatvägen 31 (renoverad 2019)
  • Soldatvägen 36 (renoverad 2019)

Ocss6intr06 Stor (218085)

Stuga 6 bäddar

Stugorna är på 43 kvm med två rum och pentry. Fyra bäddar i allrummet och två bäddar i separat sovrum, våningssängar. Kuddar och täcken ingår. Sängkläder kan hyras till. I allrummet finns matplats, braskamin och TV. Toalett och dusch finns i separat badrum. Pentryt är utrustat med enklare husgeråd, kylskåp, ugn, perkulator och mikrovågsugn.

 

Nyrenoverade stugor: 

  • Soldatvägen 6 (renoverad maj 2020)
  • Soldatvägen 19 (renoverad 2018)
  • Minkvägen 4 (renoverad 2015)

Occsintr02 Stor (218139)

Campingstuga 4 bäddar

Med ett centralt läge finns våra campingstugor på 12 kvm. Utanför varje stuga finns picknickbord och ett fåtal meter ifrån finns även grillplats. I stugorna finns totalt fyra bäddar uppdelat på två enkelsängar (70x200 och 70x190) och en våningssäng (60x170 cm). Madrasser, kuddar och täcken ingår. Linneset med handdukar och sängkläder går att hyra till. I campingstugorna finns dessutom ett mindre kylskåp samt ett bord med tillhörande pall. Dusch, WC och kök finns i närliggande servicehus. 

 

Campingstuga 22 är sedan sommaren 2019 renoverad och den enda campingstugan med tre bäddar. Bestående av en dubbelsäng och en enkelsäng, samt även en microvågsugn. 

Ocvväldintr12 Stor (218115)

Villavagn 6 bäddar

Med sina tre sovrum så har villavagnarna blivit en succé för barnfamiljerna. Villavagnarna ligger i mitten av campingen med ett centralt läge och är modernt utrustade på 36 kvm. Tre sovrum med två bäddar i varje rum. En dubbelsäng i det ena sovrummet och två enkelsängar i dem andra. Kuddar och täcken ingår. Sängkläder ingår inte men kan hyras till. Köket är öppet tillsammans med vardagsrummet och utrustat med enklare husgeråd, kaffebryggare, kylskåp, liten frys, ugn och microvågsugn. Altan med utemöbler finns.

Dsc 5308

Strandhus 4+1 bäddar

Nya strandhus – en av våra spännande nyheter till sommaren 2020! På rymliga 34 kvm finns våra nya strandhus placerade med ett underbart läge med stranden som granne. I husen finns två sovrum, med en dubbelsäng i det ena och med två enkelsängar i det andra. Bäddsoffa i vardagsrummet. Stort kök öppet med vardagsrum med matplats, TV och soffa. Köket är utrustat med kylskåp, liten frys, spis, ugn, perkulator och micro. Altan med utemöbler, med en fantastisk vy över Orsasjön.

 

Foton kommer från Adria husvagnar, inte Orsa Camping. Samma modell kommer till Orsa Camping, bokningbara redan från midsommar 2020.

Ocvvnyaintr08 Stor (218092)

Strandhus 4+2 bäddar

Exklusivt boende centralt på anläggningen med närhet till bad, lekplatser, restauranger och massor av andra aktiviteter. På 48 kvm finns lagom med utrymme för den lilla som stora familjen.

I strandhusen finns två sovrum, med två enkelsängar i det ena och en våningsäng i det andra. Bäddsoffa i vardagsrummet. Rymligt kök med enklare husgeråd, perkulator, kylskåp, liten frys, ugn och microvågsugn. Öppet vardagsrum mot köket med soffa och tv. I varje strandhus finns eget wifi installerat. Altan med utemöbler, med en fantastisk vy över Orsasjön.

Semestra enklare!

DSC 8961Grannacamping

Avbeställningsskydd

För att skydda dig om det händer något oplanerat kan du köpa en avbeställningsförsäkring. Den kostar 100 kr/campingtomt och 250 kr/stuga Det innebär att du kan avboka fram t.o.m. ankomstdagen. Svenska Campingpärlor behåller då avgiften för avbeställningsförsäkringen och en expeditionsavgift på 250 kr. Avbeställningsförsäkringen gäller om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag.

Linneset

Linneset

Boka enkelt linneset och slipp släpa med dig egna lakan och handdukar. Bokas via telefon eller online, 150 kr/linneset. 

Städning

Avresestädning

Njut de sista timmarna av din vistelse och slipp städa innan utcheckningen. Boka enkelt avresestädning online, via telefon eller i receptionen, minst 3 dagar innan utcheckning.