Barnaktiviteter

Ny sång för vår maskot Blåbäret Bärra

Nyhet nu finns en helt ny låt för vår maskot Blåbäret Bärra. Det en underbar låt att dansa till för alla barn som gillar vår maskot Bärra.

Lyssna på Bärras nya sång
28I0733 Stor (308371)

Lekparker

På Rättviks Camping finns en större lekpark i anslutning till simhall och minigolf. Här hittar du bland annat schackspel och asfalterad liten bana för cykling samt ett 6 meter högt "spacenet" klätternät.

Inne på området finns 3 mindre lekparker, en belägen i närheten av lekrummet och en annan vid stuga 924. Ett mindre område med sandlåda och gungor finns även vid stuga 9. 

Nytt för sommaren 2021 är en lekplats som kommer att anläggas intill campingplats 429-431.

Cykel

Cykelbana

I bortre delen av campingen, mitt emot vandrarhemmet, finns en kuperad cykelbana för barn. Du åker till att börja med längs med ån, sedan viker banan av in i snårskogen.

Tävla med dina kompisar, vem cyklar banan runt på kortaste tiden?

Barncyklar finns för uthyrning i receptionen.
OBS! Banan funkar inte för cykelbilar

Cykelbil

Cykelbilar

Nu kan du enkelt upptäcka hela vårt område. Cykla ensam eller tillsammans med hela familjen, vår största cykelbil har plats för 4 personer!

Pris:

Stor cykelbil, 120 kr, 55 minuter
Liten cykelbil, 100 kr, 55 minuter.

Spellyan

Spel-Lyan

I receptionsområdet finns vår spelhall, med spelautomater för barn i alla åldrar. Utanför Spel-lyan finns en härlig uteplats i soligt läge, en samlingsplats på campingen för barn och ungdomar (sommartid).

Campingskoj med Bärra

Campingskoj med Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten från Blåbärsskogen. Bärra besöker oss regelbundet under sommaren och hittar ibland på olika aktiviteter med barnen. 

Leta på egen hand
Barra Vandring 400X250[1] (1)

Bärra passet

Blåbäret Bärra och hans busiga kompisar leker kurragömma. De har gömt sig överallt på campingen. Vill du hjälpa Bärra att hitta sina vänner? 

Bärrapasset och mer information får du i receptionen.
När du fyllt passet för du en överraskning i receptionen/butiken. 

HA45 Stor (323017) (2)

Ledarledda barnaktiviteter

Blåbäret Bärra är vår populära maskot på våra campingar. Han är ett riktigt busfrö som alltid har roliga äventyr på gång.