Information om Covid-19

Här hittar du löpande information kring utvecklingen av Covid-19 (Coronaviruset) och din vistelse hos oss på Rättviks Camping.

Vi längtar efter att få skapa nya semesterminnen med er! Med hänsyn till utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) har vi gjort ändringar i verksamheten för att du ska känna dig trygg under din vistelse på Rättviks Camping. Vi följer kontinuerligt direktiv och riktlinjer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

God hygien – ditt och vårt ansvar tillsammans

- Handsprit finns på alla gemensamma utrymmen. Dessa utrymmen kommer även städas och desinficeras dagligen av vår välutbildade personal. 

- Vid gemensamma utrymmen, serviceställen och på området finns skyltar, med budskap till våra gäster om att hålla avstånd. 

- Vid alla våra kassor finns plexiglas uppsatt. Både för din och vår säkerhet.

- Vår personal har tydlig information om vikten av god handhygien på arbetet i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övrigt arbete. Personal som känner sig sjuka stannar hemma.

In- och utcheckning, servicehus och boende

- Vid våra campingtomter följer vi som vanligt brandskyddsregler med fyra meter mellan varje enhet (husvagn, husbil och tält). Det innebär att du har gott med utrymme och kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende.

- Våra stugor städas och desinficeras noggrant av vår välutbildade personal, även om inte gästen valt att lägga till avresestädning. För dig som bokar linneset via oss, kommer vi att skicka med instruktioner för hur gör med dina sängkläder vid utcheckning.

- Utcheckning sker i största möjliga mån med hjälp av vår expressutcheckning. Du betalar din bokning, om det inte är gjort tidigare, kvällen innan och lägger sen nyckeln i vår "utcheckningslåda" på avresedagen.  Samtliga nycklar för stugor och passerbrickor för campingtomter desinficeras mellan varje gäst.

Butik 

- Campingbutiken håller öppet som vanligt, med utökade rutiner vad gäller städning och desinficering. Utbudet av färskvaror i butiken kan vara något begränsat.

Aktiviteter

- Enåbadet, simhallen håller öppet för allmänheten. För att del av aktuell information, gå in på  www.enabadet.se 

Evenemang

Vi följer noggrant direktiven från myndigheterna vad gäller eventuella begränsningar för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.