28I4112 Stor (246260)

Upplev vintern i Rättvik

Dalarna är känt för att vara en oerhört populär vinterdestination. Vare sig du önskar en aktiv eller en lugn vistelse så finns det något som passar för de allra flesta. I samma byggnad som receptionen finns även året runt öppna simhallen Enåbadet. 

Möjlighet för säsong
28I4148 Stor (246200)

Camping

Vår camping är lika mysig sommar som vinter. Under vintern skottas flertalet campingplatser kontinuerligt. Nära campingtomterna finns servicehus med duschar, toaletter, tvätt-och torkrum, kök och samlingsrum.

Möjlighet för långstidsboende
28I4108 Stor (246218)

Stugor

Bo nära naturen med skog, härlig natur och med närhet till flera aktiviteter. De flesta av våra stugor har öppen spis eller kamin. 

Vinteraktiviteter

28I8020 Stor (161422)

Längdskidor

I närområdet hittar du massor med möjligheter för längdskidåkning. 

28I5211 Stor (120236)

Alpint

Ca 10 minuter med bil från oss hittar ni Rättviksbacken med goda möjligheter för alpin åkning. 

Skridskor1

Långfärdsskridskor

När isen lägger sig kan ni njuta av fantastisk skridskoåkning på vackra Siljan. Under året plogas det upp banor på ca 6-7 km. Via Stiftgården finns det möjlighet att hyra både långfärdskridskor, hjälm, isdubbar och stavar.

Tiger Vinter

Orsa Rovdjurspark

Varför inte passa på att ta en dagstur till Orsa Rovdjurspark, ca 1 timme med bil från campingen. Även vintertid är flera av djuren vakna!

Vinter I Sagolandet Tomteland

Tomteland

I de trolliska skogarna utanför Mora väntar en sagolik vinter på Tomteland!

2690429 Snowshoes In A Snowy Landscape

Snöskor

I Rättvik, på sluttningarna vid Siljan, har Trapperservice anlagt snöskoleder i vildmark och bland fäbodar, ett stenkast från hotell, pensionat och stugbyar!

I arbetet med Siljan Snowshoe Race har det etablerats mycket fina snöskoleder i bästa naturmiljö på Lerdalsberget! Under vårvintern då väntar varje backe, dunge och myr. Snöskovandra på skaren, utforska med solens värmande strålar mot kind och kropp!

Enåbadet

Vår simhall är öppen året om, perfekt för dig som vill spendera en dag inne i värmen under de kyligaste dagarna under vintern! Simma ett par längder i vår bassäng, sitt en stund i bubbelpoolen och avsluta med en avkopplade stund i bastun!

Läs mer

Säsongscamping

Säsongscamping handlar om så mycket mer än bara semester. Det handlar om en frihet att när som helst kunna njuta av ledigheten i hjärtat av Dalarna, utan att behöva oroa sig för om det finns lediga platser eller inte. På Rättviks Camping finns det platser för säsongscamping även vintertid. Som säsonggäst hos oss har du ett extra förmånligt pris på entré till vår simhall, dessutom har du tillgång till ett extra servicehus med både bastu och bubbelpool.

Läs mer

Vinterfaciliteter

Tvättstuga

Våran tvättstuga bokar man och betalar man via receptionen. Tvätt och sköljmedel ingår i priset och tvättmaskinen doserar automatiskt.

Öppettider, samma som receptionen!

Vallabod

Hos oss hittar ni en uppvärmd vallabod med vallaställ, gamla strykjärn och rinnande vatten, perfekt för dem som vill förbereda sina skidor innan färd.

Nyckel kvitters ut i receptionen och återlämnas vid avresa.

Torkrum

Under vintertid finns det även ett torkrum på campingen. Nyckel kvitteras ut i receptionen som återlämnas vid avresa.