IMG 6661 (1)

Café och mer på Viborgs holme!

Mysigt sommarcafé med närproducerade produkter och ett vilsamt lugn. På Viborgs holme serveras fika och mat med känsla och omtanke om både dig som gäst och vår omvärld.

Det mysiga trädgårdscaféet på Viborgs holme, inne på Enåbadets camping, är som en grönskande oas. Här finns inga bilar, bara frodig grönska och ett trivsamt lugn. På ön finns 10 vackra timmerbyggnader från 1600-1800-talet. Sittplatser finns både ute på tunet och inne i storstugan samt i några av de gamla byggnaderna. En hängmatta erbjuder en lugn stund för den som vill vila och på brokvisten finns böcker och serietidningar att låna eller byta.

På Viborgs holme finns något för alla smaker: gobitar, chokladpraliner, kardemumma- och kanelbullar, Rättviksglass och dagens efterrättspaj. För den hungrige finns matiga smörgåsar och tuttul (tunnbrödsrulle). Den som är törstig kan njuta av ekologiskt kaffe och te, läsk från Mora Bryggeri, äppelmust från Mora musteri samt saft och lemonad.

På ön finns också en rolig upplevelsestig i den lilla skogen för alla med barnasinnet kvar. Även trädgårdsspel att låna, styltor att prova och bakom ett av husen finns en badplats med en trapp ner till vattnet där det även går att angöra med båt. Caféet är öppet under högsäsong Juni-Augusti. 

Barn och hundar är särskilt välkomna!
 

IMG 6661 (2)
Vbh Mat 2
IMG 6908 2
Vbh 2