6 Stor (587755)

Semester med barn

Hos oss på Svenska Campingpärlor är alltid barnen och familjen i centrum. Semester handlar om värdefull tid tillsammans med nära och kära och tillfälle för avkoppling. 

Vi sköter allting runt omkring er semester och låter er fokusera på det viktigaste - familjen. Stor eller liten familj, campingtomt eller stuga. Oavsett vad så har vi boendet för er på våra pärlor. Samtliga våra anläggningar har unika lägen och ett stort urval av aktiviteter anpassade för hela familjen och egna lekområden för barnen. 

Barnens favoriter

9 Stor (587758)

Bad

Härliga dagar i vattnet och på stranden vid sjö, älv eller hav är en självklar del av semestern. På Ekerum Camping och Orsa Camping finns även poolområden, här försvinner lätt en dag med massor av kul. På Rättviks Camping hittar ni Enåbadet, härligt inomhusbad för hela familjen. I Sunne finns Sunne Sommarland, Sveriges roligaste vattenland! Här har ni, oavsett ålder, hur kul som helst hela dagen.

 

MG 7535 Stor (89690)

Lekplatser

För oss är spännande, utvecklande och trygga lekplatser viktigt, både för de mindre barnen och de som är lite äldre. Psst! På flera av våra anläggningar finns lekplatser alldeles intill boendet. Unna dig lyxen att boka en campingtomt så du kan hålla koll på barnen från förtältet. 

HA45 Stor (323017) (2)

Ledarledda aktiviteter

Skattjakter, miljöuppdrag och sandslottstävlingar är exempel på spännande aktiviteter som varje vecka under sommaren ordnas på flera av våra campingar.  Blåbäret Bärra, vår maskot och barnens bästa vän, gör oss även sällskap och hittar på massor av bus och upptåg.

 

Läs gärna mer om ledarledda aktiviteter på varje campings hemsida. 

X1000w Ib01 Promo01 Fire[1]

Bowling

En perfekt aktivitet för regniga dagar eller för att svalka dig efter dag i solen! Bowling är alltid roligt för båda stora och små. På Mora Parken, Orsa Camping och Sunne Camping har vi bowlinghall direkt på campingen.

HA30 Stor (323093)

Äventyrsgolf

Dags att utse familjens mästare på en runda äventyrsgolf/minigolf! Eller varför inte utmana husvagnsgrannen? Garanterat kul för hela familjen. Banor finns på alla våra campingar.

700 9889 Stor (88597)

Cykelbilar

Upptäck områdena runt våra campingar tillsammans med familjen. Cykelbilarna är under sommaren en av de mest populära aktiviteterna. 

Besöksmål

Mammut2

Sunne Sommarland

Sunne Sommarland ligger alldeles bredvid Sunne Camping. På Sunne Sommarland har har du, oavsett ålder, hur kul som helst hela dagen. Det finns attraktioner både för våghalsar och lite mer försiktiga och även de minsta barnen har ett eget område med stor barnpool.

IMG 2182 Stor (65188)

Orsa Rovdjurspark

Endast 15 km från Orsa Camping och 34 km från Mora Parken Camping väntar spännande möten med norra Europas mäktigaste rovdjur. Här finns Orsa Rovdjurspark som  med sina 325 000 kvm räknas som Europas största rovdjurspark. 

Det är verkligen ingen vanlig djurpark, här lever djuren i stora hägn med naturliga skogsmiljöer. I parken lever många olika rovdjur som amurtiger, snöleoparder, brunbjörnar och många fler arter.

Tomteland[1]

Tomteland

I de djupa skogarna straxt utanför Mora ligger Sagolandet Tomteland.  Bland höga berg, glittrande sjöar och vattenfall ligger Tomten och tomtemors hus bland andra sagolika byggnader i Tomtens by. Här finns också Trollrike, Sagotorget, Älvornas skog, den Förtrollade skogen, Häxans hus och andra magiska platser som du hittills bara besökt i sagorna, men här är allt på riktigt och du dras in i äventyret i en värld befolkad av älvor, troll, tomtar och andra spännande sagofigurer.

 

Polkagris Stor 85197[1]

Grenna Polkagriskokeri

Passa på att baka polkagrisar i ett äkta polkagriskokeri när du besöker Gränna, det är båda roligt och gott.