P-Floyd spelar på Dalhalla

Efter helgens succé i Globen och stora framgångar på flera olika scener är vi glada att kunna meddela att P-Floyd återvänder till Dalhalla sommaren 2018. Fredagen den 3 augusti är det återigen dags att få njuta av deras musik!

Med en gigantisk, mäktig produktion i ryggen har de skapat magi i stenbrottet sedan 2006 och hela tiden erbjudit nya versioner av Pink Floyds tidlösa musik i kombination med andlöst vackra produktioner. Återkomsten är efterlängtad av både band och publik och man kan vara säker på att P-Floyd i sedvanlig ordning kommer överträffa sig själva för  att bjuda sin trogna och talrika publik på något alldeles extra. Dalhalla 2018 kommer bli ännu en historisk händelse på historisk mark!

P-Floyd anses vara ett av världens främsta tributeband och behandlar supergruppen Pink Floyds musikaliska arv som vore det deras eget, aldrig rädda för förnyelse. Med varsamma och kärleksfulla händer tolkar de musiken som de älskar. Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga. Genom åren har man inte bara fyllt det sägensomspunna kalkbrottet vid ett flertal tillfällen, man har även spelat för utsålda konserthus i Sverige, Norge och Finland, fyllt Cirkus i Stockholm, gjort flera turnéer, skapat historia i ladan i Skog, gjort succé i London, och helt nyligen spelat i Globen i Stockholm för tusentals saliga Floydianer.

P-Floyd består av: Jan Stumsner, Gitarr – Hans Lundin, Sång och Gitarr – Mats Nilsson, Keyboard och Sång – Håkan Norlin, Keyboard – Peter Holmstedt, Bas – Klas Anderhell, Trummor – Thomas Alm, Saxofoner – Marica Lindé, Kör – Eleonor Ågeryd, Kör