13062382 Langbryggan Rattvik

Upplev våren på Siljansbadets Camping

Njut av en frisk och solig vår med den kompletta Dalakänslan som erbjuds. Hitta ditt favoritboende intill Siljans glittrande strand och upptäck alla spännande besöksmål.

Passa på att boka ett besök hos oss under maj månad och ta del av vårkampanjen som ger 20% rabatt på boende i stuga eller på camping. Bokas online med kampanjkoden: Våren2021

Vårkampanj– 20 % rabatt på boende! 

  • Gäller med ankomst under perioden 1/5-31/5 - 2021 vid bokning senast dagen innan ankomst.
  • Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
  • Gäller vid bokning online via hemsidan. Ange kampanjkod: Våren2021

Vårens bästa boendetips!

Inspiration för en minnesvärd vår i Rättvik

31816517 Langbryggan I Rattvik

Vandra ut på Långbryggan

Långbryggan är med sina 628 meter troligtvis världens längsta insjöbrygga och träkonstruktion. Långbryggan ett mycket populärt promenadstråk och utflyktsmål och har blivit Rättviks eget liggande Eiffeltorn.

Dalhalla

Blicka ut över en av Europas mäktigaste arenor

Dalhalla är en internationellt etablerad spelplats och bland annat beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Dalhalla är ett före detta kalkbrott, mitt i skogen utanför Rättvik, där brytningen upphörde 1990.

1257884 Dalahastar[1]

Dalahästtillverkningen i Nusnäs

Dalahästtillverkningen i Nusnäs är ett populärt besöksmål med besökare från hela världen. Se hur en äkta dalahäst tillverkas och se till att köpa ett äkta exemplar.

40734939 Sommar Vid Styggforsen Bild 13

Styggforsen – bland trolsk och mystisk skog

Känn kraften och energin när vattnet kastar sig nerför det 36 meter höga fallet. Naturreservatet Styggforsen är ett av Dalarnas roligaste och vackraste besöksmål. Förutom intressant geologi finns även vacker utsikt, spännande växter och ett högt vattenfall - allt inbäddat i trolsk och mystisk skog.

Zorn Museet Mora

Upptäck Anders Zorn i Mora

Zorngården var en gång makarna Anders och Emma Zorns hem i Mora. Idag är värdparet borta men huset välkomnar ständigt nya besökare. Guidade visningar äger rum sex dagar i veckan, under sommaren erbjuds visningar varje dag.

Under sommaren visas Zorns gammelgård där du bland annat kan följa med på Tidsresan och besöka Textilkammaren.

28I1394 Stor (308438)

Högt och Lågt – en utmaning för hela familjen

En klätterpark för hela familjen där du får leka, träna, klättra och utmana eventuell höjdskräck på samma gång! Här hittar du flera spännande hinder och ziplines, fördelade på sex banor med varierad svårighetsgrad.

Enåbadet

Fräscht inomhusbad öppet året runt, i samma byggnad som receptionen på Rättviks Camping. Förutom 25-meters bassängen innehåller även Enåbadet en relaxavdelning, barnpool, bubbelbad, bastu och café.

Läs mer