Classic Car Week

Om man är intresserad av en stuga under denna vecka, mejlar man in sin intresseanmälan till info@siljansbadet.se. Skriv i mejlet vilken slags stuga du är intresserad av, fullständig hemadress samt mobilnummer.

Siljansbadets Camping är en familjecamping med åldersgräns på 25 år, vid incheckning måste alla (camping och stugor) skriva på ett kontrakt där man bekräftar att man tagit del av våra regler. Följer man inte reglerna har vår personal, vakter eller tillfälligt anställda av oss rätt att avvisa störande gäster.

 

Incheckning
ncheckning på förbokad campingtomt sker tidigast från kl. 12:00 och utcheckning senast kl. 12:00. Till campingtomterna gäller max 1 enhet per plats. Har man extra bilar med sig, får man parkera den på vår gästparkering.
Incheckning stuga, sker tidigast från kl 15.00 och utcheckning senast kl 11.00. 
Till 4-bäddstugor får man max ha 1 bil per stuga, 6-8 bäddstugor får man ha max 2 bilar per stuga. Har man extra bilar med sig, får man parkera den på vår gästparkering.

 

Kösystem för campingplats.
I mitten av vecka 30, dem dagar vi får fullt, inför vi kösystem för att få elplats på campingen. När man kommer till oss får man checka in på en plats utan el, först då får man sitt könummer. Kl. 11:00, kl. 13:00 och kl. 15:00 har vi sedan utrop av elplatser som blivit lediga. Efter sista upprop kan könumret bytas ut mot könummer nästa dag, den som står först i kö då, står fortfarande först i kö följande dag. Man måste finnas på plats vid utrop och ha sin kölapp med sig. Om platsen man blir tilldelad inte är till belåtenhet, får man ställa sig sist i  kön igen. Om vi har fullt på platserna utan el, får man ändå inte parkera på infartsvägen. Observera att på vägen in mot Siljansbadets Camping råder parkeringsförbud, man får alltså inte stå i kö där med risk för att bli bötfälld.

 

Förbokning

Förbokning av camping och stuga, fungerar på så sätt att man som boende gäst på förbokad plats, har rätt att boka om sin plats till kommande år. Vi har rätt att neka ombokning om man misskött sig. Man blir inte automatiskt ombokad, senast vid avresa måste en bokningsblankett fyllas i och lämnas in till receptionen. Förturen gäller på den plats man förbokat, byter man plats under vistelsen kan det innebära att man förlorar förtur på platsen.

För Classic Car Week 2021 har vi släpp för bokning av ej ombokade platser på campingen, den 15 januari kl. 08.00.

OBS! Man måste boka minst 10 nätter för campingplats, och 7 nätter i stuga. Du kan inte boka om en Drop-inplats till kommande år.

Classic Car Week 2021 är inställt, under perioden som CCW skulle genomförts gäller samma regler för åldersgräns ändå.

Classicband

När du bokar hos oss kan du köpa till Classicbandet som ger tillgång till en rad aktiviteter samt rabatter. Om du vill lägga till Classicbandet i din bokning så går det bra att göra detta genom skicka e-post eller ringa till vår reception. Bandet hämtas ut i Classic Car Weeks kansli efter incheckning. Mer information om bandet hittar du på CCWs hemsida.

Mer information

Aktuell information för Classic Car Week hittar du på deras hemsida.