Stugor

Bo bra och mysigt hos oss vid Siljans strand! Hyr en av 65 mysiga stugor hos oss.

Vi har många stugor i olika storlek och standard, från enkla övernattningsstugor till fullutrustade lägenheter med 3 sovrum. Mitt på området ligger campingens uppskattade lekplats och minigolfbana.

Campingstugor

I dessa stugor finne ej husgeråd, det tar man med sig själv. Mer bilder och information om stugan hittar du i "se priser och boka".

1-13 9m2
image

Campingstugor 4 bäddar

14-26m2
image

Campingstugor 4 bäddar

Självhushållsstugor

Självhushållsstugor utrustade med dusch & WC, pentry, husgeråd och tv. Rengöringsmedel, diskmedel och toalettpapper finns i stugan. Mer bilder och information om stugan hittar du i "se priser och boka".

43,44
image

Självhushållsstugor 2 bäddar

Stuga 43 har enkelsängar, stuga 44 har en våningssäng

40-41,51-78
image

Självhushållsstugor 4 bäddar

Villavagnar

Rymliga villavagnar utrustade med dusch & WC, pentry, husgeråd och tv. Rengöringsmedel, diskmedel och toalettpapper finns i stugan. Mer bilder och information om stugan hittar du i "se priser och boka".

321-322
image

Villavagnar 4 bäddar

301-314
image

Villavagnar 6 bäddar

Semestra enklare!

DSC 8961Grannacamping

Avbeställningsskydd

För att skydda dig om det händer något oplanerat kan du köpa en avbeställningsförsäkring. Den kostar 100 kr/campingtomt och 250 kr/stuga Det innebär att du kan avboka fram t.o.m. ankomstdagen. Svenska Campingpärlor behåller då avgiften för avbeställningsförsäkringen och en expeditionsavgift på 250 kr. Avbeställningsförsäkringen gäller om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag.

Linneset

Linneset

Boka enkelt linneset och slipp släpa med dig egna lakan och handdukar. Bokas via telefon eller online, 150 kr/linneset. 

Städning

Avresestädning

Njut de sista timmarna av din vistelse och slipp städa innan utcheckningen. Boka enkelt avresestädning online, via telefon eller i receptionen, minst 3 dagar innan utcheckning.