image

Upplev hösten på Sunne Camping

Njut av naturen, härliga färgskiftningar och den friska luften som hösten erbjuder. Vandra på mysiga skogsstigar, plocka svamp eller cykla.

Välkommen att upptäcka den underbara hösten på Sunne Camping. Ett lugn infinner sig, träden skiftar färg och luften är frisk och klar. Njut av närheten till naturen och vandring på mysiga skogsstigar, svampplockning och cykling. Även spännande utflyktsmål finns att upptäcka i närheten, på lördagar har Mårbacka Minnesgård guidad visning, och längtar du efter skidåkning finns Torsby Skidtunnel endast 4 mil bort.

Hösterbjudande – 20 % rabatt på boende! 

  • Gäller mellan 1 september-31 oktober vid bokning senast dagen innan ankomst.
  • Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
  • Gäller vid bokning online via hemsidan. Ange kampanjkod: Höst2020.

Höstens bästa boendetips!

Pris fr. 200 kr

Q2Q8442 Stor (89767)

Campingtomt med el

Pris fr. 292 kr

Campingstuga

Prisvärd campingstuga

Pris fr. 792 kr

MG 2421 Highres Stuga 815

Bekväm självhushållsstuga

Populära besöksmål i närområdet

Visning varje lördag kl. 14
NYA MÅRBACKA

Mårbacka Minnesgård

Författarinnan och Nobelpristagaren Selma Lagerlöfs hem är öppet för visning där du får en spännande inblick i Selma Lagerlöfs liv och verk. Boka visning senast kl. 16 dagen innan.

Butiker med det lilla extra
190805 Sunne Centrum 03

Sagolik shopping i Sunne

Ägna några timmar till att strosa runt i Sunnes mysiga centrum som har ett stort utbud av unika klädaffärer, hantverks- och inredningsbutiker, mataffärer, restauranger och mycket mera.

Avkopplande dagspa
Selma Spa Hotell Träning Aktivitet Mat (1290 650)

SELMA spa

Njut av  ett härligt dagspa-paket med avkopplande bad, bubbel, bastu och träning. Det finns både hel- och halvdag att välja mellan. Komplettera gärna  med en välgörande behandling eller ett skönt kurbad. Bokas i god tid.

Njut av friluftsliv och träning

Vandra i varierande terräng
Vandring

Vandringsleder

Nära Sunne Camping finns allt och lite till för dig som tycker om naturen. Vandra korta eller långa sträckor i gammelskog och varierande terräng. Låt dig hänföras av de vackra omgivningarna som finns här i Fryksdalen.

Upplev Sunne från cykelsadeln
Mountainbike

Cykelturer

Här finns härliga cykelupplevelser oavsett om du väljer att cykla MTB i skogen eller traditionell cykel på lantlig landsväg. En 5,7 km lång terrängbana för mountainbike-åkning finns strax ovanför campingområdet.

Utmana vännerna i padel
Padel 4

Padelbanor

Intill Sunne Camping finns två nybyggda padelbanor. Bokning av bana sker online och har man inte egen utrustning finns det att hyra via swish vid banorna.
Det finns även 2 tennisbanor på området som kan bokas via receptionen.

Åk skidor inomhus
DSC5851

Torsby Skidtunnel

I Torsby, endast 30 minuter med bil från Sunne Camping, finns Torsby Skidtunnel och Sportcenter som alltid har optimala förhållanden med -3 grader, fina spår och helt vindstilla. Perfekt att träna inför Vasaloppet eller bara njuta av lite längdskidåkning!