MG 6075

Vinteraktiviteter

Vintertid finns fina längdspår ett stenkast från Sunne Camping och till alpin åkning i Ski Sunne är det endast 11 minuter.

Alpin skidåkning
MG 7360 Ret

Ski Sunne

Endast 11 minuter från Sunne Camping hittar du den trivsamma alpina anläggningen Ski Sunne. Härlig skidåkning i alla svårighetsgrader för proffs och nybörjare. Värmestuga, restaurang, reception och skiduthyrning ligger i anslutning till varandra bara 25 meter från backen. 

Längdskidåkning och pulka
Skidbild Akka

Sundsbergs friluftsområde

I Sundsbergs friluftsområde alldeles intill Sunne Camping finns under skidsäsongen fina längdspår i olika längder, grillplats och pulkabacke.

OBS! Ring oss innan besök för information om snötillgång eller läs spårstatusrapporter.

Värmlands häftigaste pulkabacke
Rokkmakk2

Rokkmakkstugan i Ängen

Vi kan också tipsa om att ta en dagsutflykt till Ängen och Rokkmakkstugan, ca 3 mil nordväst om Sunne. Det är ett klassiskt besöksmål både för lokalbefolkningen och för långväga gäster, och utgör en startpunkt för vandringsleden Ängenleden och preparerade skidspår i olika längder. Här finns också en av Värmlands häftigaste pulkabackar och en våffelstuga. 

OBS! Ring oss innan besök för information om snötillgång eller läs spårstatusrapporter.

Längdskidåkning inomhus
Tunnel

Torsby Skidtunnel

I Torsby, endast 30 minuter med bil från Sunne Camping, finns Torsby Skidtunnel och Sportcenter som alltid har optimala förhållanden med -3 grader, fina spår och helt vindstilla. Perfekt att träna inför Vasaloppet eller bara njuta av lite längdskidåkning!

Sunne Krog & Bowling

Efter en dag i skidpacken kan det vara mysigt med lite inomhusaktiviteter. Vi kan erbjuda bowling, shuffleboard och biljard. OBS! STÄNGT VINTERN 2020/2021

www.sunnebowling.se