image

Vinteraktiviteter

Vintertid finns fina längdspår ett stenkast från Sunne Camping och till alpin åkning i Ski Sunne är det endast 11 minuter.

MG 4555

Alpint - Ski Sunne

Endast 11 minuter från Sunne Camping hittar du den trivsamma alpina anläggningen Ski Sunne. Härlig skidåkning i alla svårighetsgrader för proffs och nybörjare. Värmestuga, restaurang, reception och skiduthyrning ligger i anslutning till varandra bara 25 meter från backen.  

SKIDPAKET
Bo bekvämt i våra självhushållsstugor med två sovrum, fullt utrustat kök, badrum med dusch/wc, kabel-tv och WiFi.
Bygg ditt eget skidpaket genom att boka till skipass för en, två eller tre dagar på din bokning online eller via telefon/mejl.

Skidbild Akka

Längdskidåkning

I Sundsbergs friluftsområde alldeles intill Sunne Camping finns under skidsäsongen fina längdspår i olika längder, grillplats och pulkabacke.

Vi kan också tipsa om att ta en dagsutflykt till Ängen och Rokkmakkstugan, ca 3 mil nordväst om Sunne. Det är ett klassiskt besöksmål både för lokalbefolkningen och för långväga gäster, och utgör en startpunkt för vandringsleden Ängenleden och preparerade skidspår i olika längder. Här finns också en av Värmlands häftigaste pulkabackar och en våffelstuga. 

OBS! Ring oss innan besök för information om snötillgång eller läs spårstatusrapporter.

Torsby Skidtunnel
Tunnel

Längdskidåkning inomhus

I Torsby, endast 30 minuter med bil från Sunne Camping, finns Torsby Skidtunnel och Sportcenter som alltid har optimala förhållanden med -3 grader, fina spår och helt vindstilla. Perfekt att träna inför Vasaloppet eller bara njuta av lite längdskidåkning!