Boende under Fryksdalsdansen

INSTÄLLT 2021 - VÄLKOMMEN ÅTER 2022

Festvalen äger rum torsdag-lördag vecka 30 varje år och är Sunnes stora dans- och nöjesfestival som lockar ca 15.000 besökare. Här bjuds det på ett rikt smörgåsbord med de bästa dansbanden och populära artister samt livemusik, DJ och nattklubb.


Under Fryksdalsdansen gäller särskilda regler på campingområdet, läs mer under flikarna nedan. 
Vi rekommenderar inte barnfamiljer att gästa oss under festivalhelgen.

MG 8233

Stuga

- Åldersgräns är 30 år för den som bokar stugan. Den som bokar måste även bo i stugan och ansvarar för övriga gäster i stugan. Legitimation kan krävas om det anses behövas.
- Minsta bokningsperiod är torsdag-söndag.
- Max 1 stuga per person får bokas.
- Bokning endast via telefon/mejl, ej online.


Vid incheck tilldelas ni campingband som alla i stugan måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Har ni gäster som ska hälsa på men ej övernatta finns möjlighet att köpa gästband. Med gästband kan man besöka stugan och campingområdet alla tre dagarna men ej övernatta. Avgiften för gästband är 300:-/st och det är endast den som står som ansvarig för stugan som kan köpa gästbanden i receptionen. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingområdet. OBS! Det är inte samma band som gäller på ordinarie campingområde som på Extracampingen.

Faktura skickas vid bokning där även en stugdeposition tas ut i förväg. Denna fås åter vid utcheck om stugan lämnas i godkänt skick.

Q2Q4604

Camping

Endast husvagnar och husbilar är tillåtna på ordinarie camping under Fryksdalsdansen. Tält, bussar och kombicamp hänvisas till extracampingen. 

- Minsta bokningsperiod är torsdag – söndag.
- Åldersgräns 18 år.
- Max 2 platser får bokas per person och endast 1 objekt/plats är tillåtet.
- Bokning online eller vial telefon/mejl. (Bokningsavgift tillkommer på bokningar via telefon/mejl)

Campingavgiften avser max 5 personer/plats. Ni tilldelas campingband vid incheckning som alla på platsen måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Om ni är fler finns möjlighet att köpa ytterligare upp till 2 campingband för 300:-/st, oavsett antal nätter. Det är även möjligt att köpa till max 4 st gästband för 300:-/st. Med gästband kan man besöka campingplatsen alla dagarna men ej övernatta. Campingband/gästband kan endast köpas av platsinnehavaren. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingen. OBS! Det är inte samma band som gäller på ordinarie camping som på Extracampingen.

Bokningsstart i maj
Badtunna

Extracamping

På en yta ovanför den ordinarie campingen öppnar vi upp vår extra festivalcamping. Det finns platser både med och utan el. Det är olika områden för tält, husvagn/husbil samt för bussar - uppge objekt vid bokning. (Villavagnar och hästtransporter är EJ tillåtna)

- Valfritt antal dagar kan bokas.
- Åldersgräns 18 år.
- Max 2 platser får bokas per person och endast 1 objekt/plats är tillåtet.
- Bokning endast via telefon/mejl, ej online.

Campingavgiften avser max 5 personer/plats. Vid incheck tilldelas ni campingband som alla på platsen måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Om ni är fler finns möjlighet att köpa ytterligare upp till 2 campingband för 200:-/st, oavsett antal nätter. Det är även möjligt att köpa till max 4 st gästband för 200:-/st. Med gästband kan man besöka campingplatsen alla tre dagarna men ej övernatta. Campingband/gästband kan endast köpas av platsinnehavaren. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingen. OBS! Det är inte samma band som gäller på Extracampingen som på ordinarie camping.