Boendeguide

Här finns boende som passar alla. Campingtomt för husvagn, husbil eller tält samt stugor i olika varianter. Trådlöst internet ingår. Från campingen  är det sedan nära till allt utbud som Sunne erbjuder i form av aktiviteter och besöksmål. 

50% rabatt på boende

Äntligen sommar, sol och semester!

Det firar vi med 50% rabatt på boende under juli & augusti, gäller nya bokningar. För din trygghet erbjuder vi nu fri avbokning senast dagen innan ankomst, gäller med giltigt avbeställningsskydd. 

Se priser och boka

Hur vill du bo?

Husvagnar[1]

Camping

Bland våra 413 platserna är valmöjligheterna många.

Mg 8263[1]

Stugor

Välj mellan bekväma självhushållsstugor eller prisvärda campingstugor.

Bra att veta

Inför ankomst

Efter bokningstillfället, kontrollera din bokningsbekräftelse så att den stämmer för att undvika missförstånd.

Stugor
Våra stugor har täcken och kuddar men lakan och handduk får man ta med själv eller förboka mot avgift. Stugan ska städas av gästen om inte slutstädning har bokats.

Campingtomt
Vid bokning av campingtomt se gärna till att i förhand registrera ditt Camping-ID eller Camping Key Europe, vilket är ett krav då vi är en SCR-ansluten campingplats. Läs mer nedan.

Incheckningstider är följande:

Stugor
Incheckning från 15:00. Utcheckning senast 11:00.

Campingtomter
Incheckning från 15:00. Utcheckning senast 12:00.

Under vistelsen

Passerkortsystem
Vi har ett passerkortssytem för att öppna bommen in till campingen, servicehusets dörrar samt för att få varmvatten till duschar och tvättmaskin/torktumlare.

Vid incheckning får man 2 stycken passerkort som ska återlämnas vid utcheckning. För att tvätta och torka kläder behöver man ladda på pengar på plastkortet. Vid utcheckning får man tillbaka ev. kvarvarande pengar. Från 2020 ingår dusch i dygnshyran.

Borttappade nycklar/passerkort
Borttappad stugnyckel debiteras med 500 kr vid avresa. För passerkort som förlorats är avgiften 50 kr och man får ej tillbaka ev. tvättmaskinsladdning.

Förbrukningsmaterial
Rengöringsmedel, diskmedel och toalettpapper finns i stugorna. Toalettpapper finns endast i de stugor med dusch & WC.

Rökförbud
Det råder rökningsförbud i samtliga stugor och allmänna utrymmen på campingen. Vid överträdelse tas en saneringsavgift på minst 3000 kr ut. Det gäller även i de fall där djur tas med till djurfri stuga. 

Avresestädning
Om inte städningen är gjord enligt de instruktioner som givits vid incheckning så debiteras du i efterhand kostnaden för en avresestädning. Priset varierar beroende på storleken på boendet.  

Eventuella klagomål
bör framföras snarast möjligt, dock senast klockan 11.00 dagen efter ankomst. Fel som uppstår under vistelsen ska meddelas omgående till receptionen så att vi får möjlighet att åtgärda dem.

Eventuella skador
Boende ansvarar för alla skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier under vistelsen. Det är då också mycket viktigt att meddela receptionen om detta.

Miljö och avfall
Tillsammans är det viktigt att vi värnar om miljön. Här är några tips för hur du kan göra skillnad: 

- Diska inte under rinnande vatten

- Sortera ditt avfall i avsedda behållare på våra miljöstationer

- Grillkol ska kastas i avsedda behållare på våra miljöstationer

- Kasta gärna din pant i våra Pantamera-kärl, där alla pengar oavkortat går till Barncancerfonden.

Grön el
Från 1 januari 2019 använder vi Grön El från Svensk Naturenergi.  Detta är ett led i koncernens hållbarhetstänkande.

Trivsel och ordning

För oss är det väldigt viktigt att alla gäster på vår anläggning ska trivas. Av den anledningen finns det ordningsregler framtagna i samarbete med de nordiska campingorganisationerna som alla gäster ska följa. 

My Camping Key

För att din incheckning på en SCR-ansluten camping ska gå snabbt och smidigt, är det obligatoriskt som gäst att vara registrerad med Camping-ID eller Camping Key Europe. Allra snabbast går det om du har appen och registreringen klar innan du kommer ut på årets första campingtur.
Camping-ID och Camping Key Europe behövs inte vid övernattning i stugor och rum.

Läs mer och köp