image

Säsongscamping

Att säsongscampa handlar om så mycket mer än bara semester. Det handlar om en frihet att när som helst kunna njuta av ledigheten i Sagolika Sunne utan att behöva oroa sig för om det finns lediga platser eller inte. På sommaren kan vi locka med ett stort utbud av aktiviteter på området. Du bor ett stenkast från Sunne Sommarland och har  promenadavstånd till Sunne centrum med sina mysiga butiker.

Sommarsäsong
Sommarsäsongen 2020 sträcker sig från 2020-04-30 till 2020-09-13. 
I priset för platsen ingår WiFi, kabel TV och dusch.

Vinteruppställning
Gäst som haft sommarsäsong och vill vara kvar ytterligare en säsong har möjligheten att boka vinteruppställning på sin plats. 

 

Förmåner
Som säsongscampare har du 10% rabatt på all mat under perioden 20 juni - 9 augusti. Erbjudandet gäller 2020 endast på Kolsnäs Restaurang eftersom Sunne Krog och Bowling håller stängt tillsvidare.

 

Sunne sommarland
Säsongskort till Sunne Sommarland finns att köpa till ett förmånligt pris senast 10 juni. (Stängt sommaren 2020 pga brand i april.)

Frågor och svar om säsongscamping

Är det kö för att få en plats?

För nästkommande säsong är det en kölista, men de senaste åren har alla i kön blivit erbjudna en plats. Vi tar ut en depositionsavgift på 1000 SEK för att stå i kön. Denna deposition drar vi sedan av på platshyran när ni blir tilldelade en plats.  Anledningen till denna avgift är att vi endast vill ha seriöst intresserade som står i kön. Man kan stå så länge man vill i kön på denna avgift. Tackar man nej till erbjuden plats flyttas man ner i kön till nästa år, och tackar man nej ännu en gång får man därefter bara ett mejl om när de lediga platserna släpps och det är då först tillkvarn som gäller. OBS! Väljer man att gå ur kön utan att ha fått någon plats får man alltså INTE tillbaka dessa 1000 SEK. Lediga platser börjar delas ut tidigast i februari.

Vad kostar en säsongsplats?

En säsongsplats sommaren 2020 kostar från 11 000kr. Dusch, TV-kanaler och WiFi ingår.

Ström och kostnad för tvätt tillkommer.

Vad kostar ström?

Sommartid kostar strömmen 2 kr/kwh. Elförbrukningen läses av och faktureras efter sommarsäsongen.

Vad kostar det att duscha och tvätta?

Från 2020 ingår dusch i hyran men man behöver lösa ut ett eller flera passerkort som används för att aktivera duschen. För att använda tvättmaskin/torktumlare laddas kortet med pengar.

Vilka TV-kanaler finns?

SVT1, SVT2, TV4, TV 6, NRK 1, NRK 2,  NRK3, TV 2 Norge, Barnkanalen och Kunskapskanalen.

Hur fungerar det med vinteruppställning?

Vi erbjuder alla som haft sommarplats att ha kvar vagnen vinteruppställd över vinterperioden mot en avgift.

Kostnaden för vinteruppställningen 2020/2021 är 2300 SEK.
(Med reservation för prisändring)

I priset ingår vakthållning för hela campingområdet under perioden. Det innebär att ett vaktbolag gör en rondering varje natt eller kväll.

I priset ingår INTE elförbrukning. Priset för elförbrukning under vinteruppställningsperioden är 5,50 SEK/kWh. Anledningen till att avgiften för strömmen är högre på vintern är för att vi inte har året-runt-camping utan säsongscamping så om man har sin vagn vinteruppställd ska man egentligen betala dygnshyra när man är här, men vi har istället valt att ha ett högre strömpris och på så vis täcka kostnader för städning och värme i servicehus m.m. 

Familjerumsbyggnaderna på både nedre och övre campingen är öppna året runt.