Stugor

Stugorna är perfekta om du vill bo tryggt och mysigt inne på campingen och nära alla aktiviteter som erbjuds.

Det finns olika typer av stugor, såväl enklare campingstugor som bekväma stugor med självhushåll, alla med närhet till kul aktiviteter på anläggningen och besöksmål i närområdet. Kabel-TV och trådlöst internet ingår. En liten lekpark finns alldeles intill stugorna.

Självhushållsstugor

Bekväm stuga för 4-6 personer med eget badrum och fullt utrustat kök för dig som vill bo bekvämt och lite rymligare. Hyrs ut året runt.

40 kvm
image

Stuga 4+2 bäddar

Stugorna 802-810 är på 40 kvm med två sovrum och allrum/kök. En dubbelsäng i ena sovrummet och en våningssäng i det andra samt en bäddsoffa i allrummet. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas. I allrummet finns matplats och TV. Eget badrum med toalett och dusch. Köket är utrustat med diskmaskin, husgeråd, kylskåp/frys, spis med ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn.  Altan med utemöbler. 

I stugorna 802-804 får man ha husdjur med mot en avgift, i övriga stugor är djur ej tillåtna. Stuga 810 är handikappvänlig.

50 kvm
image

Stuga 4+2 bäddar

Stugorna 811-815 är på 50 kvm med två sovrum och allrum/kök. En dubbelsäng i varje sovrum och en bäddsoffa i allrummet. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas. I allrummet finns matplats och TV. Toalett, dusch och torskskåp finns i separat badrum. Köket är utrustat med diskmaskin, husgeråd, kylskåp/frys, spis med ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn. Altan med utemöbler. Husdjur är ej tillåtna.

Campingstugor

Enklare campingstuga med pentry, passar perfekt för dig som vill bo billigt och istället lägga pengar på aktiviteter och annat. Dusch och tolett finns i närliggande servicehus. Hyrs ut året runt.

7-8 kvm
image

Campingstuga 2 bäddar

Campingstugorna 226-227 har 1 rum på 7-8 kvm och är möblerade med en våningssäng, stolar och bord. Det finns ett pentry med kylskåp, kokplatta, vattenkokare och enklare köksutrustning samt en dunk att hämta vatten i. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas.

Dusch/WC och kök finns i närliggande servicehus.

12-15 kvm
image

Campingstuga 4 bäddar

Campingstugorna 509-521 har 1 rum på 12-15 kvm och är möblerade med två våningssängar, stolar och bord. Det finns ett pentry med kylskåp, kokplatta, vattenkokare och enklare köksutrustning samt en dunk att hämta vatten i. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas.

Dusch/WC och kök finns i närliggande servicehus.

16-17 kvm
image

Campingstuga 4+2 bäddar

Campingstugorna 622-625 har 1 rum på 16-17 kvm och är möblerade med två våningssängar, en bäddsoffa samt stolar och bord. Det finns ett pentry med kylskåp, kokplatta, vattenkokare och enklare köksutrustning samt en dunk att hämta vatten i. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas.

Dusch/WC och kök finns i närliggande servicehus.

Underlätta din vistelse

Linneset

Linneset

Boka enkelt linneset och slipp släpa med dig egna lakan och handdukar.

Pris linneset:
Handduk, örngott, påslakan och underlakan 175kr/set

Bokas via telefon eller online

Städning (1)

Avresestädning

Njut de sista timmarna av din vistelse och slipp städa innan utcheckningen. Boka enkelt avresestädning online, via telefon eller i receptionen, minst 3 dagar innan utcheckning.

Pris slutstädning:
Campingstuga 550 kr
Självhushållsstuga 850 kr

190914 Duseuddecamping Gäster 1 (1)

Avbeställningsskydd

För att skydda dig om det händer något oplanerat kan du köpa vårt avbeställningsskydd. Det kostar 150 kr/campingtomt och 350 kr/stuga. 

• Du kan avboka fram t.o.m. 14 dagar före ankomst utan intyg. Om du behöver avboka 13–0 dagar före ankomst måste du styrka ditt förhinder med ett giltigt intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag. Intyget skall vara oss tillhanda inom 10 dagar från avbokningsdagen. Vid avbokning samma dag som ankomst måste avbokningen göras före kl. 12.00.

• För boende som avbokas 13–0 dagar före ankomst utan giltig avbokningsorsak behåller vi 100 % av kostnaden.

• Ingen återbetalning sker om du väljer att avbryta din vistelse tidigare än planerat.

• Vid avbokning behåller Svenska Campingpärlor alltid avgiften för avbeställningsskyddet och eventuell bokningsavgift återbetalas ej.

• Avbeställningsskyddet gäller om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär.