Stugor

Stugorna är perfekta om du vill bo tryggt och mysigt inne på campingen och nära alla aktiviteter som erbjuds.

Det finns olika typer av stugor, såväl enklare campingstugor som bekväma stugor med självhushåll, alla med närhet till kul aktiviteter på anläggningen och besöksmål i närområdet. Kabel-TV och trådlöst internet ingår. En liten lekpark finns alldeles intill stugorna.

Självhushållsstugor

Bekväm stuga för 4-6 personer med eget badrum och fullt utrustat kök för dig som vill bo bekvämt och lite rymligare. Hyrs ut året runt.

40 kvm
image

Stuga 4+2 bäddar

Stugorna 802-810 är på 40 kvm med två sovrum och allrum/kök. En dubbelsäng i ena sovrummet och en våningssäng i det andra samt en bäddsoffa i allrummet. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas. I allrummet finns matplats och TV. Eget badrum med toalett och dusch. Köket är utrustat med diskmaskin, husgeråd, kylskåp/frys, spis med ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn.  Altan med utemöbler. 

I stuga 802 får man ha husdjur med mot en avgift, i övriga stugor är djur ej tillåtna.
Stuga 810 är handikappvänlig.

50 kvm
image

Stuga 4+2 bäddar

Stugorna 811-815 är på 50 kvm med två sovrum och allrum/kök. En dubbelsäng i varje sovrum och en bäddsoffa i allrummet. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas. I allrummet finns matplats och TV. Toalett, dusch och torskskåp finns i separat badrum. Köket är utrustat med diskmaskin, husgeråd, kylskåp/frys, spis med ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn. Altan med utemöbler. Husdjur är ej tillåtna.

Campingstugor

Enklare campingstuga med pentry, passar perfekt för dig som vill bo billigt och istället lägga pengar på aktiviteter och annat. Dusch och tolett finns i närliggande servicehus. Hyrs ut året runt.

7-8 kvm
image

Campingstuga 2 bäddar

Campingstugorna 226-227 har 1 rum på 7-8 kvm och är möblerade med en våningssäng, stolar och bord. Det finns ett pentry med kylskåp, kokplatta, vattenkokare och enklare köksutrustning samt en dunk att hämta vatten i. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas.

Dusch/WC och kök finns i närliggande servicehus.

12-15 kvm
image

Campingstuga 4 bäddar

Campingstugorna 509-521 har 1 rum på 12-15 kvm och är möblerade med två våningssängar, stolar och bord. Det finns ett pentry med kylskåp, kokplatta, vattenkokare och enklare köksutrustning samt en dunk att hämta vatten i. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas.

Dusch/WC och kök finns i närliggande servicehus.

16-17 kvm
image

Campingstuga 4+2 bäddar

Campingstugorna 622-625 har 1 rum på 16-17 kvm och är möblerade med två våningssängar, en bäddsoffa samt stolar och bord. Det finns ett pentry med kylskåp, kokplatta, vattenkokare och enklare köksutrustning samt en dunk att hämta vatten i. Kuddar och täcken finns. Sänglinne och städning ingår ej, men kan beställas.

Dusch/WC och kök finns i närliggande servicehus.

Att tänka på

Passerkort till bom och servicehus

Vid incheckning får du passerkort. Kortet används som nyckel till områdets bommar. Gäster i campingstugor utan badrum använder även kortet till dörrarna i servicebyggnaderna samt till aktivering av dusch. Dusch är gratis men man aktiverar varmvatten med kortet. För att tvätta och torka kläder behöver man ladda på pengar på kortet. Tvätt 40 kr, torktumlare 45 kr. För borttappat kort är avgiften 50 kr och man får ej tillbaka ev. kvarvarande tvätt-pengar.

Övrigt bra att veta

Underlätta din vistelse

Linneset

Linneset

Boka enkelt linneset och slipp släpa med dig egna lakan och handdukar.

Pris linneset:
Handduk, örngott, påslakan och underlakan 150kr/set

Bokas via telefon eller online

Städning

Avresestädning

Njut de sista timmarna av din vistelse och slipp städa innan utcheckningen. Boka enkelt avresestädning online, via telefon eller i receptionen, minst 3 dagar innan utcheckning.

Pris slutstädning:
Campingstuga 550 kr
Självhushållsstuga 850 kr

190914 Duseuddecamping Gäster 1

Avbeställningsskydd

Tillfälliga bokningsvillkor

För din trygghet erbjuder vi nu fri avbokning senast dagen innan ankomst. Gäller nya bokningar gjorda mellan 21 april och 31 augusti och för ankomster mellan 21 april och 31 oktober. Fri avbokning gäller med giltigt avbeställningsskydd som du lägger till vid bokningstillfället. Avbeställningsskyddet kostar 100 kr/campingtomt och 250 kr/stuga.