Information om Covid-19

Här hittar du löpande information kring utvecklingen av Covid-19 (Coronaviruset) och din vistelse hos oss på Sunne Camping.

Vi längtar efter att få skapa nya semesterminnen med er! Med hänsyn till utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) har vi gjort ändringar i verksamheten för att du ska känna dig trygg under din vistelse på Sunne Camping. Vi följer kontinuerligt direktiv och riktlinjer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

God hygien – ditt och vårt ansvar tillsammans

- Handsprit finns på alla gemensamma utrymmen. Dessa utrymmen kommer även städas och desinficeras dagligen av vår kunniga personal. 

- Vid gemensamma utrymmen och serviceställen finns skyltar, med budskap till våra gäster om att hålla avstånd. 

- Vi ser helst att kort används vid betalning i våra kassor för att minska smittspridningen via kontanter. Vi tar även swish. 

- Vid alla våra kassor finns plexiglas uppsatt. Både för din och vår säkerhet.

- Vår personal har tydlig information om vikten av god handhygien på arbetet i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övrigt arbete. Personal som känner sig sjuka stannar hemma.

In- och utcheckning, servicehus och boende

- Våra stugor städas och desinficeras noggrant av vår kunniga personal, även om inte gästen valt att lägga till avresestädning.

- Servicehusen städas mer frekvent av vår utbildade personal.

- Utcheckning sker i största möjliga mån med hjälp av vår expressutcheckning. Du betalar din bokning, om inte gjort tidigare, kvällen innan och lägger sen nyckel/passerkort i vår "expressutcheckningslåda" utanför receptionen på avresedagen. 

Restauranger och butik 

- Städrutiner har utökats och handsprit finns tillgängligt för våra gäster. I våra restauranger är borden glesare placerade. 

Evenemang

Vi följer noggrant direktiven från myndigheterna vad gäller eventuella begränsningar för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.