MG 4555

Upplev vintern i Sunne

Vintertid finns fina längdspår och pulkabacke nära Sunne Camping och till alpin åkning i Ski Sunne är det endast 11 minuter med bil.

Skidpaket i samarbetet med Ski Sunne - 15% rabatt på skipass

Du bygger ditt eget skidpaket genom att lägga till valfritt antal skipass på din bokning hos oss.

För alla typer av skipass krävs ett axesskort - ta med om du redan har annars löser du ett på plats, 50:-/st.

Barn med hjälm 0-7 år åker gratis men de behöver fortfarande ett axesskort, ett så kallat knattekort. Köps på plats. Föräldrakort innebär att om du köper ett eller flera knattekort kan båda föräldrarna dela på ett vuxenpass. Köp i så fall bara ett vuxenkort, den andra föräldern och knatten köper endast axesskort (på plats i Ski Sunne)

IMG 5373

Camping

Vintertid rekommenderar vi i första hand platserna 360-365 som ligger bekvämt nära det vinteröppna servicehuset.

PICT1322

Stugor

I våra självhushållsstugor bor du bekvämt med fullt utrustat kök och eget badrum med dusch/WC, vissa även med torkskåp. Även våra prisvärda campingstugor är vinterbonade och mysiga vintertid.

Bra att veta inför din vistelse under vintern

Incheckning

Från mitten av september till slutet av april har receptionen begränsat öppet. Obemannad incheckning sker via vår gröna incheckningslåda som finns placerad till höger om receptionsdörren. Vid ankomst kommer du där finna ett kuvert med passerkort, stugnyckel, information samt karta över området. Kod för att öppna lådan skickas ut någon dag innan ankomst.

Vid utcheckning lägger du tillbaka nycklarna i kuvertet och lämnar i vår svarta express-utcheckningslåda. Denna finner du bredvid den gröna incheckningslådan.

Servicehus

Våra familjerum med duschar och toaletter är öppna året om, de finns både ovanför och nedanför järnvägen. Övriga duschar och toaletter är stängda under vinterhalvåret.

Från ca 1 oktober - 1 maj finns latrintömning endast tillgänglig vid servicehus A ovanför järnvägen. Där finns även en kran för vattenpåfyllning. Gråvattentömning finns inte tillgänglig på anläggningen under vinterhalvåret.

Ett vinteröppet kök och tvättstuga finns på södra gaveln av hus A, ovanför järnvägen.

Vinteraktiviteter

Åk skidor på längden och tvären, testa Värmlands häftigaste pulkabacke eller packa termos med varm choklad och mackor för en mysig utflykt.

Vinteraktiviteter