HA2315 Stor (217179)

Badsommar

Sommar för oss är lika med härliga dagar vid stranden eller poolen och med sol och värme. Vi förstår att familjemedlemmarnas olika önskemål kan vara en prövning. Sjö eller hav? Strand eller pool? Mjukglass eller kulglass? Hitta något som passar på någon av våra destinationer, oavsett familjens önskemål.

Poolen eller stranden?

Öppnar igen 2022
HA2102 Stor (217173)

Poolområde på Orsa Camping

Barnens favorit på Orsa Camping – gratis för alla boende gäster! Här finns tre bassänger och två vattenrutschar. Den minsta poolen är ett äventyrsbad för familjens små upptäckare och i den största poolen finns en 50 meters bassäng där även ett piratskepp ankrat upp. 

 

På poolområdet anordnas även andra aktiviteter som vattenträning, simträning och morgonsimning. 

Öppnar igen 2022
Vattenlandet I Sunne Stor 89754[1]

Sunne Sommarland

Sunne Sommarland är ett paradis för barnfamiljer som gillar häftiga vattenattraktioner. Här finns attraktioner för både våghalsar och de lite mer försiktiga. De minsta barnen har även ett eget område med stor barnpool där de kan hänga hela dagen. Missa inte Sunne sommarlands egen wipeoutbana, Flyt i Fryken. En stor hinderbana placerad ute i sjön, alldeles intill Sunne Sommarland.

500 0992 Stor (109109)

Poolbad på Ekerum Camping

Poolbad med café, glassbar och restaurang. Gratis för alla boende gäster på anläggningen! På Ekerum Camping finns även lyxen med havsbad. 

28I9533 Stor (305109)

Strandhäng på Siljansbadets Camping

Strandhäng i världsklass! Längs med Siljans strand sträcker sig den långgrunda och barnvänliga sandstranden. Här intill finns den välkända Långbryggan, med ett flertal iordninggjorda badbryggor. I den norra delen finns även en lekpark samt volleybollnät. I den södra delen ligger "Helsingland" en gräsbeväxt udde som passar för solbad och picknick.

28I4553 Stor (252755)

Inomhusbad på Rättviks Camping

Välkommen till Enåbadet, alldeles intill Rättviks Camping. En toppmodern anläggning som förutom 25-meters bassängen även innehåller relaxavdelning, barnpool, bubbelbad, bastu, och café.

 

Under sommaren finns solsängar och lekområde med gungor, sandlåda, klätterställning och minigolf i direkt anslutning till badet.

F1A7414 Stor (101723)

Klippbad på Duse Udde Camping

Duse Udde Camping intill Vänern bjuder på vackra omgivningar och en inspirerande natur. Här finns fantastiska badmöjligheter med barnvänliga sandstränder och mysiga klippor. Närheten till Vänern gör Duse Udde till ett paradis för vattensporter som vindsurfing och fiske, campingen kan även stoltsera med en egen gästhamn.