image

Vintercamping

Kanske vill du bo med skidspår utanför husvagnen, eller bara njuta av en plats med lugn och ro och tid för ledighet. Flera av våra destinationer har öppet året runt, både camping- och stugboende, och är populära alternativ för vintersemester.

P1080868 Edited Stor (461973)

Orsa Camping

Orsa och Dalarna är känt för att vara ett populärt val för att spendera en vintersemester. Med endast några hundra meter till Orsasjön så finns skid- och skridskospår nära till hands på Orsa Camping.  Dessutom, 15 km från campingen, ligger Orsa Grönklitt. En fantastisk skidanläggning med skidåkning på både längden och tvären.  I Orsa Grönklitt finns även Orsa Rovdjurspark, tillika Europas största.


I samma byggnad som receptionen finns året runt öppna Orsa Bowling och McGregors Sportbar. Under ett och samma tak hittar ni sportbar, bowling, konferens och spelhörna. 

DSC 5034 Stor (203675)

Mora Parken

Mora Parkens unika läge mitt i Vasaloppsarenan gör att du bokstavligen har 90 km skidspår direkt utanför stugknuten. Här har allt ifrån glada motionärer till elitåkare slipat formen i åratal. Med åren har Mora Parken utvecklats till ett modernt träningscenter med lokaler anpassade för både Vasaloppets sommar- och vintervecka. Med hotell, parhuslägenheter, året-runtöppen camping; shopping, natur och kultur finns det alternativ för alla.

DJI 0430 Stor (246202)

Rättviks Camping

Upptäck Rättvik 365 dagar om året! På Rättviks Camping finns både campingtomter och stugor att boka även under vintersäsongen. Med närhet från anläggningen finns Rättviksbacken med storslagen utsikt över Siljan. Den låga fallhöjden gör att backen passar perfekt för alla nya skidåkare. I Rättvik finns under vintern även möjlighet till bland annat längdskidåkning och skridskoåkning. 

28I4170 Stor (246238)

Ansia Resort

Välkommen till den femstjärniga campingpärlan
i Lycksele! Här kan du boka din semester och konferens året runt, på en av landets mest välskötta campingar. Välj bland boende i stuga, på hotell eller campingen. Psst! Missa inte att boka relaxavdelningen. Vyn över Umeälven kommer garanterat göra dig lugn och avkopplad.  

28I4157 Stor (246227)

Gränna Camping

Välkommen till Gränna Camping, med centralt läge intill Vätterns strand och med gångavstånd till Gränna centrum. Från vintern 2019/20 finns möjlighet att boka campingtomt och stuga året runt. Närheten till Jönköping skapar möjlighet att upptäcka spännande vinteraktiviteter. Vad sägs som längdskidåkning, pulkaåkning med familjen eller slalom på någon av skidanläggningarna? 

P1080710 Edited Stor (363218)

Sunne Camping och Sommarland

Intill Fryken hittar du Sunne Camping och Sommarland. En perfekt destination för en härlig, avkopplande weekend med familjen eller för en vecka full med skidåkning. I Sunne finns möjligheten för skidåkning både på längden och tvären. Ski Sunne ligger endast ca 10 minuter från anläggningen, med varierande alpin skidåkning i olika svårighetsgrader. I Sundsbergs friluftsområde, ett stenkast från Sunne Camping, finns under skidsäsongen fina längdspår i olika längder, grillplats och pulkabacke.

P1080717 Edited Stor (363224)

Duse Udde Camping

Upplev Duse Udde Camping i Säffle i vinterskrud. Både självhushållsstugorna och flera av campingtomterna är bokningsbara.