Amal-till-Ekenas-084-Duse-camping1920x400.jpg
 
Se priser och boka
 

Duse Udde Camping


Receptionsansvarig till Duse Udde Camping sommaren 2017

Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning. Som Receptionsansvarig ansvarar du för den dagliga driften av receptionen, bemanning och schemaläggning.

För att läsa mer om tjänsten samt för att lämna din ansökan, klicka här!

Receptionist till Duse Udde Camping sommaren 2017

Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning.

För att läsa mer om tjänsten samt för att lämna din ansökan, klicka här!

Vaktmästare till Duse Udde Camping sommaren 2017

Vi söker nu vaktmästare både dag och natt på våra campingar. Arbetsuppgifterna består av städning av anläggningen, hålla ordning på campingen, en viss del lagning av inventarier, hjälpa gäster att lösa problem, kontrollera husvagnar, och diverse förekommande arbetsuppgifter som kan förekomma. 

För att läsa mer om tjänsten samt för att lämna din ansökan, klicka här!

Stugvärdar till Duse Udde Camping sommaren 2017

Som stugvärd arbetar du med att avsyna och städa stugor, servicehus och allmänna ytor på anläggningen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg. 

För att läsa mer om tjänsten samt för att lämna din ansökan, klicka här!Boka
Information

 

Centralbokningen Grönklittsgruppen:

Mån-fre kl 08.00-18.00
Lör-sön kl. 09.00-17.00
Tel: 0772 - 280 100         

 

Kontakt
info@campingparlor.se

Tel: 0772 - 280 100.