Ombokningsformulär

Du som vill boka om din resa, med ankomstdag under juni, har rätt att boka om och få bokningsvärdet tillgodo att använda som betalning under sommaren/hösten 2020.

Tillgodobeloppet kan användas som betalning eller delbetalning när du gör en bokning hos oss. Tillgodobeloppet kan endast användas som betalning för bokningar under säsongen 2020, Tillgodobeloppet kan endast användas som betalning för bokningar med ankomst senast 31/10. Tillgodobeloppet har samma värde/valuta som de produkter du bokade av. Vid all kontakt med oss skall du ange ditt bokningsnummer för din bokning.

Tänk på att om du gjort din bokning via annat bokningsföretag än direkt hos oss, då är det dit du ska vända dig för ändring/avbokning.

Du får ditt innestående belopp tillgodo och debiteras endast eventuell mellanskillnad vid ett högre värde på din nya bokning. Mellanskillnad återbetalas ej. Observera att inga återbetalningar kommer att göras.

Vi hör av oss så fort vi kan, men just nu har vi hög belastning. Vi kommer att skicka ut en bekräftelse på din nya bokning så fort som möjligt. 

Tack för ditt meddelande det är nu emottaget!

Något gick fel, var god försök igen!