Camping Mora
 
Se priser och boka
 

Camping Mora

Söker ni efter den bästa campingen i  Mora då ni kommit rätt vi på svenska campingpärlor ser till att ni får ut det bästa av er semester. Att hitta den rätta och bästa camping Mora kan vara svårt, chansa inte kontakta oss så hjälper till att er camping vistelse blir som en dröm!
Vi har massa olika campingpälor runt om i Sverige:

OC_1920x800.jpg


På vår camping i Mora har vi massa olika aktiviteter till exempel träning och motion med instruktörer och träning ledare, olika barn aktiviteter, bada våra vackra och svalkande svenska sjöar, eller varför inte en cykeltur! 


För yngre besökare har vi blåbär Berra han är ett riktigt busfrö som alltid har roliga äventyr på gång Den svenska sommaren kan inte upplevas på ett bättre sätt än på en camping Mora Vi vet att du kommer bli super nöjd med camping Mora, hur vet vi det? Vi har branschens mest återkommande campinggäster som återkommer år efter år.

Ja många års erfarenhet inom camping Mora våra medarbetare ser till att du kommer alltid ha det rent fräsch och tryggt på eran semester - Begreppet campingpärlor är från början myntat av våra gäster.

När du bo på en camping Mora kan du göra det i

  • Husbil
  • Husvagn
  • Tält
  • Vandrarhem
  • Eller varför inte hyra en stuga

Valet är ditt!  Vi ser till att era behov upp fylls till fullo en Välsorterade butik finns på anläggningen, alldeles i närheten finns också flera restauranger. Campingpärlor ingår i Grönklittsgruppen. Målet är att bli Sveriges ledande campingkedja med anläggningar i attraktiva lägen.
Så tveka inte kontakta oss när ni söker camping Mora

info@campingparlor.se

Centralbokningen Grönklittsgruppen:

Mån-fre kl 08.00-18.00
Lör-sön kl. 09.00-17.00
Tel: 0250-462 00

Varmt välkomna till Svenska Campingpärlor

Boka
Information

 

Centralbokningen Grönklittsgruppen:

Mån-fre kl 08.00-18.00
Lör-sön kl. 09.00-17.00
Tel: 0772 - 280 100         

 

Kontakt
info@campingparlor.se

Tel: 0772 - 280 100.