Hyra stuga i Sunne & Värmland
 
Se priser och boka
 

Hyra Stuga Småland & Vättern

Välkommen till svenska campingpärlor hjälper er hyra stuga i Småland & vid Vättern våra campingplatser är väldigt mysig och tar fram det vackraste av Sverige och här kan ni hyra stuga Dalarna för att få ut mera av er semester. Vår personal ser till att ni får en underbar och vistelse på någon av våra campingplatser.

Vi har flera olika platser runt om i Sverige om ni vill:

Koppla av och njut, bli ett med naturen ,andas frisk och härlig luft på våran campingplatser när ni hyra stuga i Småland & Vättern 

Vi ser till att ni får topp fräscha och mysiga fina stugor när ni vill hyra stuga i Småland & Vättern. Vi har stugor för alla typ behov 2-8 Bäddar eget kök dusch beroende på stuga ni väljer. Vi har till exempel en övernattningsstuga, utrustad med kokplatta och kylskåp. Våningssängar, Dusch, toalett och disk i servicehus på campingen. Utemöbler. Och alla våra stugor har en egen parkering vid stugan.

OC_1920x800.jpg

Hos Svenska campingpärlor kan ni hyra stuga i vid Vättern och i Småland

Ni har hittat helt rätt! Vi har många års erfarenhet av att hyra stuga i Småland & Vättern och våra kunniga och service inriktade medarbetare älskar sitt jobb då kommer hjälpa dig hela vägen. Har ni några speciella önskemål eller någon ni undrar över kontakta oss via info@campingparlor.se eller ring oss vi väntar på ert samtal. På våra campingplatser har vi flera olika aktiviteter som till exempel träning och motion, olika barn aktiviteter, Bada våra vackra och svalkande svenska sjöar, eller varför inte en cykeltur! De bästa campingplatser och stugor kommer ni finna hos oss oavsett om ni kommer med husbilen, husvagn, tält, bil, cykel, till fots vi se till att ni får det söker.

Så tveka inte kontakta oss när ni vill hyra stuga i Småland & Vättern. Låt oss ta hand om eran vistelse på campingplatsen

Centralbokningen Grönklittsgruppen:

Mån-fre kl 08.00-18.00
Lör-sön kl. 09.00-17.00
Tel: 0250-462 00

Varmt välkomna till Svenska Campingpärlor.

Boka
Information

 

Centralbokningen Grönklittsgruppen:

Mån-fre kl 08.00-18.00
Lör-sön kl. 09.00-17.00
Tel: 0772 - 280 100         

 

Kontakt
info@campingparlor.se

Tel: 0772 - 280 100.