Hyra stuga Rättvik
 
Se priser och boka
 

Hyra stuga i Rättvik 

Välkommen till svenska campingpärlor. Vi hjälper er hyra stuga i Rättvik. Våra campingplatser är väldigt mysig och tar fram det vackraste av Sverige och här kan ni hyra stuga Rättvik för att få ut mera av era semester. Vår personal ser till att ni får en underbar och vistelse på någon av våran campingplatser.

Vi har flera olika platser runt om i Sverige om ni vill:

Koppla av och njut, bli ett med naturen ,andas frisk och härlig luft på våran campingplatser när ni hyra stuga Rättvik. Vi ser till att ni får toppfräscha och mysiga stugor när ni vill hyra stuga i Rättvik. Vi har stugor för alla typ behov 2-8 Bäddar eget kök dusch beroende på stuga ni väljer. Vi har till exempel en övernattningsstuga, utrustad med kokplatta och kylskåp. Våningssängar, Dusch, toalett och disk i servicehus på campingen. Utemöbler. Och alla våra stugor har en egen parkering vid stugan.

OC_1920x800.jpg

Hos Svenska campingpärlor kan ni hyra stuga Rättvik!

Ni har hittat helt rätt! Vi har många års erfarenhet av att hyra ut stugor Rättvik och våra kunniga och service inriktade medarbetare älskar sitt jobb då kommer hjälpa dig hela vägen. Har ni några speciella önskemål eller någon ni undrar över kontakta oss via info@campingparlor.se eller ring oss vi väntar på ert samtal. På våra campingplatser har vi flera olika aktiviteter som till exempel träning och motion, olika barn aktiviteter, Bada våra vackra och svalkande svenska sjöar, eller varför inte en cykeltur För yngre besökare har vi blåbär Berra han är ett riktigt busfrö som alltid har roliga äventyr på gång De bästa campingplatser och stugor kommer ni finna hos oss oavsett om ni kommer med husbilen, husvagn, tält, bil, cykel, till fots vi se till att ni får det söker. Så tveka inte kontakta oss när ni vill hyra stuga Rättvik

Låt oss ta hand om eran vistelse på campingplatsen

Centralbokningen Grönklittsgruppen:

Mån-fre kl 08.00-18.00
Lör-sön kl. 09.00-17.00
Tel: 0250-462 00

Varmt välkomna till Svenska Campingpärlor.

Boka
Information

 

Centralbokningen Grönklittsgruppen:

Mån-fre kl 08.00-18.00
Lör-sön kl. 09.00-17.00
Tel: 0772 - 280 100         

 

Kontakt
info@campingparlor.se

Tel: 0772 - 280 100.